Szülésfelkészítő tréning

Szülésfelkészítő tréning

Érzelmi szülésfelkészítő, szülésélmény-feldolgozó foglalkozások

Az újdonsült kismamákat orvos, védőnő, szülésznő veszi kezelésbe, vizsgálatokon esnek át, sok tanácsot kapnak a helyes táplálkozáshoz, a terhesség alatti életmódhoz, a babakelengyéhez, a születendő baba gondozásához – a lelkükről, az érzéseikről azonban alig esik szó.

Pedig a kismamák sok félelemmel, szorongással nézhetnek a Nagy Nap elé. Nem lesz semmi komplikáció? Fogok-e megfelelően tágulni? Minden rendben lesz-e a babával? Jó kezekben leszünk? Fogom-e bírni a fájdalmakat? Képes leszek-e majd szoptatni?… Az sem járul hozzá a gondtalan várakozáshoz, hogy a köztudatban rengeteg negatív hiedelem él a szüléssel kapcsolatban, hiszen már a Bibliából tudjuk, hogy a szülés fájdalmas… Melyik nő ne szorongana hát a szülés napjának közeledtével?

Vannak kismamák, akik annyira szoronganak a vajúdástól, a szüléstől, hogy inkább önként választják a császármetszést. Tudni kell azonban, hogy a műtét során 5 meridiánt vágnak át (Máj, Gyomor, Vese, Lép, Központi meridián), azokat, amelyek a lábak és a törzs között biztosítják az életerő áramlását, így a testük energiaellátása a továbbiakban zavart szenved, ami később különféle egészségi problémák kialakulásához járulhat hozzá (nem ritka tapasztalat például, hogy egy gátmetszést követően begyullad a nagylábujj, mivel az átvágott Májmeridián nem tud elég energiát odaszállítani). Nem beszélve arról, hogy a császáros születés a babákra is számos területen kedvezőtlen hatással van.

A korábbi szülésélmények esetleges traumatikus emlékei még igen élénken élhetnek a várandós anyukákban, különösen, ha császármetszésre volt szükség. Ahhoz, hogy az új terhesség harmonikus érzelmek között teljen, szükséges a rossz emlékek feloldása, az érzelmi stresszoldás.

Ezekkel a kellemetlen érzésekkel érdemes foglalkozni a várandósság alatt, mert a negatív érzelmek, a félelmek és szorongások, korlátozó hiedelmek mind feloldhatók, megszüntethetők, ezáltal jelentősen megnőhet az esély arra, hogy a baba születése problémamentes és könnyű legyen. Ebben óriási segítségünkre lehet az Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT) hatékony stresszoldó módszere.

A félelmek feloldásával a leendő anyukák azonnali, érezhető közérzetjavulást, az általános stressz-szint csökkenését tapasztalhatják meg, így nyugodtabban, optimistábban élhetik meg a kisbabájuk érkezéséig hátralévő időszakot.

Kíváncsi vagy, milyen eredmény érhető el, ha a szüléssel kapcsolatos félelmeket kezelésbe vesszük az EFT technikával? Olvasd el a személyes történetemet ebben a cikkben!

A tréningen megismerkedünk az Érzelmi Felszabadítás Technikával, minden résztvevő célzottan a saját érzelmein dolgozik. Külön tartok foglalkozást elsőbabás anyukáknak, és külön azoknak a kismamáknak, akik második vagy többedik gyermeküket várják.

– A foglalkozások kiscsoportban (max. 4 fő) történnek, kellemes környezetben.

– A program időtartama kb. 2 óra, díja 24.000 Ft/alkalom.

Igény szerint, Székesfehérvár 50 km-es körzetében bárhol szívesen tartok tréninget, további információ: 20/4553475.

***

Gyermeke születése minden édesanya számára felejthetetlen élmény, nem mindegy azonban, hogy az esemény túlnyomórészt kellemes vagy inkább traumatikus emléket hagy maga után. A statisztikák szerint a szülése során minden 3. anyukát ér valamilyen trauma.

A rossz emlékek azonban szerencsére feloldhatók, például az EFT módszerével – gyorsan, biztonságosan, mellékhatások nélkül.

A tréningen megismerkedünk az Érzelmi Felszabadítás Technikával, minden résztvevő célzottan a saját érzelmein dolgozik.

– A foglalkozások kiscsoportban (max. 4 fő) történnek, kellemes környezetben.

– A program időtartama kb. 2 óra, a részvételi díj alkalmanként 24.000 Ft/csoport.

Amit még tudnod kell:

A tréningen együtt fogunk dolgozni a lelki harmóniád megteremtéséért stresszoldó módszerekkel, önmagad közérzetét javító technikákat sajátíthatsz el “házi használatra”, a tanultakat saját felelősségedre használva. Azzal, hogy részt veszel, nem válsz jogosulttá mások kezelésére. Amit itt elsajátítasz, azt saját magad kezelésére használhatod. Az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáját megoldotta már, de nem garantált, hogy bárkinek bármilyen problémáját megoldja. Az EFT kezeléseket tehát mindenki a saját felelősségére végezheti.

Az energiagyógyászati technikákat nem alkalmazhatják magukon súlyos mentális betegségben (epilepszia, skizofrénia, bipoláris szindróma, paranoia, autizmus) szenvedők, mivel az ő érzelmi reakcióik kiszámíthatatlanok lehetnek. Az ő EFT kezelésüket kizárólag szakorvos (pszichiáter) végezheti, ezért számukra nem ajánlottak ezek a tréningek.

Úgy érzed, itt a helyed? Jelentkezz most!

A Szülésfelkészítő vagy a szülésélmény-feldolgozó tréningre való jelentkezéshez töltsd ki a következő megrendelő űrlapot (ha az űrlap nem működne, jelentkezhetsz az info[kukac]benso-iranytu.hu címre írt levélben is!):

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Lakcím:
Ország:
Irányítószám, város:
Utca, házszám, emelet, ajtó:
Részletek:
Melyik tréningre szeretne jönni (a kívánt tréning előtti kör bejelölendő): SzülésfelkészítőDohányzásleszoktatóTárstalálóBelső BékeStresszoldó technikákTárstaláló online
Kuponkód (ha van) vagy ajánló kód:
Számlázási adatok:
Számlázási név (cég esetén):
Számlázási címed (cég esetén):
Megjegyzés:

Hozzájárulok a megfelelő jelentkezés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a jelentkezés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

captcha
Biztonsági kérdés: milyen szöveg olvasható a fenti képen?

Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a SZOLKER Bt.-vel kötöd. ASZ: 22026978-1-07; Székhely: 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: info[kukac]benso-iranytu[pont]hu (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/455-3475.

Frangipani Flower

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a leckék küldésének elindulása után 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől, ekkor részteljesítés miatt rész-díjvisszafizetés jár.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a leckék küldésének indulását követően, a teljesítés megkezdése UTÁN 14 NAPON TÚL már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

Adatvédelmi nyilatkozat (SZOLKER Bt.)
Az általunk bekért és a látogatók által önkéntesen megadott személyes adatokat a 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló Adatvédelmi Törvénynek megfelelő módon őrizzük, védjük, és gondoskodunk arról, hogy harmadik fél kezére soha ne jusson. Az ingyenes termékeknél, tanulmányoknál kizárólag egy keresztnevet és az e-mail címet kérjük be, nagyon gyakran még ezt sem, írásaink többsége szabadon olvasható. A fizetős szolgáltatások esetén muszáj kérnünk a teljes nevet, lakcímet, (cégnevet, számlázási címet), már csak azért is, hogy a számlaadási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni. Ha nem kérnénk lakcímet és teljes nevet, pont akkor vétenénk a törvények ellen. Ha aggódsz a személyes adataid biztonságáért, akkor kérlek, szerezz be egy korrekt vírus- és kémprogram keresőt, mert a leggyakrabban a felhasználók saját gépéről kerülnek ki a bizalmas információk, bizonyos kártevők “jóvoltából”. Ilyen esetben már nem csak a lakcímedet és a nevedet kell féltened, hanem akár a bankkártya adataidat és egyéb jelszóval védett adatokat is!

Adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Jogi nyilatkozat az EFT használatáról
A www.benso-iranytu.hu fő stressz- és szorongásoldó módszere az Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT). Mellé kiegészítőnek nagy szeretettel ajánljuk a Móksha Csepp étrendkiegészítő személyre szabott, körültekintő és felelősségteljes használatát is.

Az EFT határai
Az EFT módszert folyamatosan tesztelik világszerte, igen hatékony eredményeket produkál, de még nem tekinthető hivatalos gyógyító módszernek. Az EFT nem helyettesíti (amennyiben szükséges) a hozzáértő holisztikus orvos által végzett kezeléseket, hanem támogatja azok hatásosságát. A hozzáértő holisztikus orvos által előírt kezelés csak az orvos kifejezett utasítására változtatható meg. Az EFT tanácsadás, konzultáció nem terjed ki olyan egyénekre, akik súlyos mentális betegségekben szenvednek (bipoláris szindróma, paranoia, skizofrénia, PTSD, epilepszia, autizmus, Asperger szindróma stb.). Ezek megléte esetén kérlek, keresd fel személyesen Sághy András EFT mestert, vagy más, EFT-ben jártas pszichiátert (pl. Budapesten Dr. Paltán Ildikót), aki szakszerű segítségben tud részesíteni.

Mellékhatások az EFT hatása során
Az EFT a világon több mint millió embernek nyújtott hathatós segítséget, mindenféle mellékhatás nélkül. Számos elismert orvos, pszichológus, életmód tanácsadó, természetgyógyász használja és ajánlja az EFT-t. Azonban minden esetben javasolt, hogy konzultálj a holisztikus kezelőorvosoddal, ha használod az EFT módszert.

Felelősségvállalás és jogi nyilatkozat az EFT használatáról
Ahhoz, hogy tartósan javuljon az állapotod, tudnod kell, hogy a saját egészséged ura Te vagy. Minden ember egyedi, ezért nem lehet előre pontosan tudni, hogy mi lapul a lelkedben, és milyen hatással lesz Rád a stresszoldás, a Benső Iránytű Életmód Stúdió és személyesen én, Pintérné Annus Rita nem tudok, nem vállalhatok semmilyen felelősséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségügyi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért. Javaslatokkal tudlak támogatni, hogy az esetleg előjövő nehézségeket hogyan hidald át. A programjainkon mindenki a saját elhatározásából vesz részt. Ne ijedj meg attól, hogy ezeket így leírtam, de tudnod kell őket, mert az igazság az, hogy senki, még az orvosok sem tudnak igazi felelősséget vállalni az életedért, csak Te magad. A www.benso-iranytu.hu weboldalon tanult EFT ismeretek nem jogosítanak fel arra, hogy másokat kezelj vagy oktass, és nem biztatnak arra, hogy hagyd abba a hozzáértő holisztikus orvos által kijelölt szerek szedését.

Szerződési feltételek
A Megrendelem gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2. A szerződés a választott csomag szerinti szerződési időre szól.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a SZOLKER BT-vel kötöd. (8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Asz: 22026978-1-07, Email: info@benso-iranytu.hu)
5. A befizetés után papír alapú számlát állítunk ki és postázunk el a megadott címre.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (info@benso-iranytu.hu)
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
8. A szolgáltatás ára csomagonként eltérő, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. Az árak bruttó árak és forintban értendőek. A vállalkozás alanyi adómentes, a számlán 0% Áfa lesz feltüntetve.
10. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 hostcontact@megacp.com

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve rózsaszín postai csekken való fizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél, illetve amíg nem kaptál válaszlevelet tőlünk):

2a.) Banki átutalás vagy befizetés:
SZOLKER Bt. OTP 11736006-20250740

2b.) Rózsaszín postai csekk:
SZOLKER Bt. 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23.

2c.) Külföldről való utaláshoz:
Bank swift kód: OTPVHUHB
IBAN számlaszám: HU117360062025074000000000

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a info@benso-iranytu.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a befizetés ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítésének megkezdése utáni esetben A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a teljesítés megkezdése UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik. Figyelem: amennyiben a vásárlást követően rákattintasz a megküldött letöltőlinkre, azzal a beleegyezésed adod a szolgáltatás megkezdésének, ami attól kezdve kizárja a vásárlástól való későbbi elállást!

IV. Elérhetőségek

info[kukac]benso-iranytu.hu – 06-20-455-3475 (Pintérné Annus Rita)

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom