Test-Lélek-Harmónia online tanfolyam

 • Stresszesnek, energiátlannak érzed magad?
 • Küzdöttél már valaha fóbiákkal, szorongásokkal és egyéb negatív érzésekkel?
 • Voltak már valaha olyan fizikai tüneteid, amelyekkel a hivatalos orvoslás nem tudott mit kezdeni?
 • Vannak visszatérő vagy állandó, krónikus tüneteid?

Az egészségi problémák jelentős részét a mai orvostudomány legfőbb módszereivel: a kémiai anyagokkal és sebészeti beavatkozásokkal az esetek jelentős részében legfeljebb csak kezelni tudja, de megszüntetni, meggyógyítani nem.

 

Sok krónikus probléma alapvető oka a stressz, amelyet ha nem kezelünk (vagy éppen elnyomjuk pótszerekkel), akkor az eredmény krónikus fáradtság, depresszió, különféle betegségek lehetnek!

Ezekben az esetekben is jó eséllyel elérhető azonban az állapotjavulás, ha a szervezet természetes regeneráló folyamatait segítjük a megfelelő eszközökkel. Számos energiapszichológiai módszer és meridián-energiatechnika módszeres alkalmazása képes akár csodaszámba menő változásokat is eredményezni!

Az energiagyógyítás mindig holisztikusan hat: testre és lélekre egy időben, nem a tünetek megszüntetésével, hanem a tünetek valódi okainak feloldásával. A testre az energiarendszeren keresztül hatva, az energiarendszert rendezve a lélek is egyensúlyba kerül!

(Energiagyógyítás alatt nem valami elvont hókuszpókuszt kell érteni. A tested természetes energiáinak – amelyek az öngyógyító folyamatokat teszik lehetővé – kiegyensúlyozásáról van szó. Hiszen a szervezeted képes regenerálni magát, ha stresszel, helytelen életmóddal, negatív érzésekkel és gondolatokkal nem akadályozod a munkáját! Az energiagyógyító módszerek és technikák ezért egyszerűen a stressz oldásával képesek pozitív hatást elérni.)

Vedd kezedbe az egészséged és a közérzeted feletti kontrollt!

Nyiss új korszakot, és sajátítsd el a 21. század leghatékonyabb természetes harmonizáló módszereit!

A Te életedben is új korszak kezdődhet, ha naponta alkalmazol természetes, mellékhatásmentes és a gyakorlatban számtalanszor bizonyított technikákat, melyek tudományos alapokon nyugszanak, és számos kutatás igazolta eredményességüket és hatásuk tartósságát.

Kíváncsi vagy, HOGYAN?

Tarts velünk a Test-Lélek-Harmónia online tanfolyamon!

harmony1A legjobb helyen jársz, ha természetes módon, a szervezeted öngyógyító folyamatait segítve szeretnél jobb formába kerülni, és megőrizni az egészséged!

“Az öngyógyításnak annyi pillanata van még hátra, ahány pillanata az életünknek.” (Dawson Church)

A Test-Lélek-Harmónia tanfolyamon megtalálod a válaszokat, ha az egészséged megőrzésének vagy visszaszerzésének mikéntje foglalkoztat.

Mi mindent nyerhetsz ezzel a lehetőséggel?

A tanfolyam leckéiben megismerkedhetsz olyan egyszerű és bizonyítottan hatásos stresszoldó módszerekkel, mint az EFT és más energia-technikák, működésük tudományos alapelveivel, s alkalmazásukkal képes lehetsz:

 • krónikus betegségeid, tüneteid enyhítésére vagy akár megszüntetésére,
 • negatív érzéseid megszüntetésére
 • energiaszinted növelésére
 • egészséged megőrzésére
 • tudatosságod, önbizalmad erősítésére, életed pozitív irányú megváltoztatására
 • kapcsolataid javítására (beleértve az önmagadhoz fűződő kapcsolatodat is)
 • – rejtett hiedelmeid felismerésére és feloldására, hogy új, pozitív programot írhass magadnak

Szó lesz az energiatechnikák tudományos alapjairól, az energiapszichológiáról és egyéb meridián-energiatechnikákról, információs terápiákról, melyek alkalmazásával azonnali közérzetjavulást érhetsz el! A technikák egyszerűek, akár nagyobb gyerekek is elsajátíthatják, és sikerrel alkalmazhatják negatív érzéseik és egyszerűbb fizikai problémáik, fájdalmaik megszüntetésére, energiaszintjük növelésére!

Mit találsz a Test-Lélek-Harmónia online tanfolyamon?

 • – bemutató videók, filmek
 • EFT kopogtatásminták
 • – különféle energiatechnikák a jobb közérzetért (köztük olyanok is, amelyek magyar nyelven sehol máshol nem érhetőek el)
 • – EFT esettanulmányok
 • – ötletek, tippek a leghatékonyabb kopogtatáshoz
 • online segítség: feltett kérdéseidre két napon belül választ kapsz
 • – természetes módszerek, könnyen használható harmonizáló eljárások
 • tudományos kutatások eredményei, melyek magyarázatot adnak az ismertetett módszerek működésére

 

Választ kapsz arra is, hogy:

 • – miért olyan kevéssé hatékonyak az orvosi kezelések a krónikus betegségek esetében?
 • – miért képesek visszaadni életerőnket, derűnket és egészségünket egyszerű, bárki által megtanulható technikák?
 • – hogyan lehet akár percek alatt megszüntetni egy fóbiát, függőséget, félelmet?
 • hogyan fordíthatjuk vissza a kezdődő náthát, influenzát egy-két nap alatt, bármiféle gyógyszer nélkül?
 • – hogyan gyógyíthatunk meg akár évtizedek óta fennálló, krónikus betegségeket, fájdalmakat pár perc vagy néhány nap alatt? Mi tartotta fenn ezeket a problémákat ilyen hosszú időn át, és hogyan kerülhetjük el a jövőben a hasonló kellemetlenségek kialakulását?
 • – milyen pozitív oldala van (ha van egyáltalán) életünkben az allergiának és más, a hagyományos allopatikus (tünetek ellen ható) eljárásokra nem reagáló betegségeknek?
 • – miként csökkenthetjük drasztikusan a gyógyszerfogyasztásunkat, akár havi sok ezer forintot megtakarítva?

 

 

Vigyázat!

A tanfolyamon drasztikusan megváltozhat az egészséggel és a betegségekkel kapcsolatos eddigi szemléleted. Ha azonban az egészségi állapotod megjavítását továbbra is kizárólag az orvosokra szeretnéd hagyni, akkor kérlek, ne jelentkezz a Test-Lélek-Harmónia Online Tanfolyamra, ebben az esetben ugyanis csalódni fogsz.

Ha viszont kész vagy új, hatékony eszközöket bevetni annak érdekében, hogy minél ritkábban kelljen egészségi problémákkal felkeresned az orvost, akkor szeretettel várunk 🙂

spa conceptDawson Church (több egészséggel, pszichológiával, spiritualitással foglalkozó könyv szerzője és társszerzője, a holisztikus gyógyászat és természetes gyógymódok témakörében szerzett doktorátust, a Soul Medicine Intézet alapítója, együtt dolgozott többek közt Norman Shealyvel, John Grayjel, Caroline Myss-szel) a következőket írja idézett könyvében:

“Elképzelhető az az idő is valamikor a közeljövőben, amikor az odafigyelés lesz az első dolog, amit teszünk, ha rosszul érezzük magunkat. A spirituális és érzelmi gyógyítás az első védelmi vonal lesz, nem az utolsó. A szenvedők nem akkor fognak metafizikai megoldásokat keresni, amikor már kimerítették a hagyományos eszközöket, hanem mielőtt az allopatikus gyógyítás gyógyszereihez és műtéteihez folyamodnának. Az allopatikus gyógyítás pedig az utolsó mentsvár lehet, nem az első.

Azoknak a betegségeknek a gyógyítására fogják használni, amelyekre csodálatosan alkalmas. De a többire, különösen a mostanában felfedezett, és még mindig titokzatos betegségekre, mint például az autoimmun betegségek, először azokat a nem-invazív módszereket fogják alkalmazni, amelyek megváltoztatják a páciens energia mezejét. Dr. Shealy úgy becsüli, hogy a gyógyszer vagy a műtét valójában csak a páciensek mintegy 15 %-ánál lenne szükséges. Sok, talán a legtöbb, ma használt gyógyszer vagy műtét felesleges.”
(id. mű, 291. oldal)

 

Tarts velünk, és tanuld meg a legtermészetesebb módon megtartani az egészséged, visszaszerezni a jó közérzeted, szabadulj meg a fáradtságtól, a krónikus tüneteidtől, a szezonális fertőzésektől, a negatív érzelmektől!

 

Amit még tudnod kell:

A Test-Lélek-Harmónia online tanfolyam nem ad hivatalos képesítést. Együtt fogunk dolgozni a testi-lelki harmónia megteremtéséért stresszoldó módszerekkel, önmagad közérzetét javító technikákat sajátíthatsz el “házi használatra”, a tanultakat saját felelősségedre használva. Azzal, hogy részt veszel, nem válsz jogosulttá mások kezelésére. Amit itt elsajátítasz, azt saját magad kezelésére használhatod.

Az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáját megoldotta már, de nem garantált, hogy bárkinek bármilyen problémáját megoldja. Az EFT kezeléseket tehát mindenki a saját felelősségére végezheti. Az EFT nem helyettesíti az orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt. Az orvos által előírt kezelést és gyógyszereket az EFT kezelés alatt sem szabad felfüggeszteni.

 

Egy zárt oldalon fogjuk tartani egymással a kapcsolatot, a belépési adatokat a jelentkezést és a részvételi díj befizetését követően fogod megkapni.

 

FONTOS TUDNIVALÓ:

Az energiagyógyászati technikákat nem alkalmazhatják magukon súlyos mentális betegségben (epilepszia, skizofrénia, bipoláris szindróma, paranoia, autizmus) szenvedők, mivel az ő érzelmi reakcióik kiszámíthatatlanok lehetnek. Az ő EFT kezelésüket kizárólag szakorvos (pszichiáter) végezheti, ezért számukra nem ajánlott ez a tanfolyam.

 

A Test-Lélek-Harmónia tanfolyam három szintje egymásra épül:

1. Ametiszt: Megismerkedünk az energiagyógyászat és az Érzelmi Felszabadítás Technika alapjaival, valamint további hatékony és egyszerű energetizáló eljárásokkal, melyeket egy nagyobbacska gyerek is képes használni! A tanultak alapján elkezdjük egyszerűbb problémáink kezelését, oldását.

Egy hónapon keresztül fogunk együtt dolgozni, és még további 1 hónapig vagy jogosult a zárt oldalra való belépésre.

 

2. Türkiz:

Újabb egy hónapon keresztül dolgozunk együtt a következő témákon: félelem, fóbia, függőségek, szorongás, traumák feloldása, negatív önkorlátozó hiedelmek feloldása stb., és még további 1 hónapig vagy jogosult az oldalra való belépésre.

 

 

borostyan 1+2. (Ametiszt + Türkiz) csomagok együttes megrendelése (Borostyán kombinált csomag): lehetőséged van az első két csomag egyszerre történő, kedvezményes árú megrendelésére is.

(A részleteket lásd lentebb!)

Akkor érdemes a Borostyán kombinált csomagot választanod, ha az energiatechnikák alapjainak elsajátítása mellett érzelmi, lelki problémák megszüntetésére is a lehető leghatékonyabban szeretnéd alkalmazni az ismertetett technikákat és módszereket.

 

3. Smaragd: Újabb egy hónapon keresztül dolgozunk együtt a következő problémákon: konkrét fizikai tünetek, allergia, fájdalmak, mozgásszervi problémák stb. Megtudhatod, mi a krónikus betegségek kialakulásának és fennmaradásának legfőbb oka, és olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyekkel visszaveheted az egészségi állapotod feletti kontrollt!

Az egy hónap letelte után még további 1 hónapig leszel jogosult a zárt oldalra való belépésre.

 

gyemantA legtöbb kedvezményt választod?

Válaszd a Gyémánt csomagot mindhárom csomag (Ametiszt + Türkiz + Smaragd) egyszerre történő megvásárlásával, így árengedményt kapsz!

(A részleteket lásd lentebb!)

 

 

 

Az egyes csomagok árai

 • Ametiszt csomag 7.590 Ft
 • Türkiz csomag (csak az Ametiszt után!): 9.390 Ft
 • Borostyán kombinált csomag (1+2): Ha egyszerre rendeled meg az Ametiszt és a Türkiz csomagokat, akkor 16980 Ft helyett csupán 14.590 Ft-ba kerül (Borostyán kombinált csomag).
 • Smaragd csomag (csak a Türkiz után!): 13.590 Ft
 • Ametiszt + Türkiz + Smaragd csomagok (Gyémánt csomag) 30.570 Ft helyett 23.990 Ft

 

A Test-Lélek-Harmónia online tanfolyamra való jelentkezéshez töltsd ki a következő megrendelő űrlapot (ha az űrlap nem működne, jelentkezhetsz az info[kukac]benso-iranytu.hu címre írt levélben is!):

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Lakcím:
Ország:
Irányítószám, város:
Utca, házszám, emelet, ajtó:
Részletek:
Melyik csomagot szeretné megrendelni:

AmetisztTürkizSmaragdBorostyánGyémánt
Kuponkód (ha van) vagy ajánló kód:
Számlázási adatok:
Számlázási név (cég esetén):
Számlázási címed (cég esetén):
Megjegyzés:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

captcha
Biztonsági kérdés: milyen szöveg olvasható a fenti képen?

 

Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a SZOLKER Bt.-vel kötöd. ASZ: 22026978-1-07; Székhely: 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: info[kukac]benso-iranytu[pont]hu (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/455-3475.

 

harmony3“Az a mély meggyőződés hajt bennünket, hogy ezek a terápiák képesek megváltoztatni a világot, mert csökkentik az emberi szenvedést. Képzeljük el, ha minden gyermek csökkenteni tudná a vizsgadrukkot. Képzeljük el, hogy az olyan konfliktusoknál, mint amelyek Koszovóban, Palesztinában vagy Ruandában történtek, önkéntesek csapatai megtanítanák a feldühödött embereknek, hogyan kezeljék kopogtatással ezeket a negatív érzelmeket. Képzeljük el, hogy minden munkahely békés emberekkel van tele, akik tudják, hogyan szüntessék meg a stresszt, amely különben elárasztaná őket, elrabolná a produktív agyukat és a génjeiket. Képzeljük el, hogy a bebörtönzöttek képesek megtanulni a magas fokú érzelmi erőszak kezelését a környezetükben. Képzeljük el, hogy az országok vezetői képesek lesznek a nacionalizmus érzelmeitől, a visszavágás érzésétől és a versengéstől mentesen dönteni. Képzeljük el, hogy egy olyan családban nőttünk fel, amelyben gyorsan meg tudjuk szüntetni az érzelmi viszályokat. A terápiáknak ezzel az új generációjával ez a világ elérhetővé válik.”
(Dawson Church, id. mű 313. oldal)

A Te életedet hogyan tehetnéd jobbá ezekkel a szelíd és hatékony módszerekkel?
Tegyük együtt jobb hellyé a világot, harmonikusabbá az életünket!

A Test-Lélek-Harmónia online tanfolyamra való jelentkezéshez töltsd ki a következő megrendelő űrlapot (ha az űrlap nem működne, jelentkezhetsz az info[kukac]benso-iranytu.hu címre írt levélben is!):

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:
Lakcím:
Ország:
Irányítószám, város:
Utca, házszám, emelet, ajtó:
Részletek:
Melyik csomagot szeretné megrendelni:

AmetisztTürkizSmaragdBorostyánGyémánt
Kuponkód (ha van) vagy ajánló kód:
Számlázási adatok:
Számlázási név (cég esetén):
Számlázási címed (cég esetén):
Megjegyzés:

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

captcha
Biztonsági kérdés: milyen szöveg olvasható a fenti képen?

Tájékoztatás: ezen jelentkezés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a benso-iranytu.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát.

Tájékoztatás: ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a SZOLKER Bt.-vel kötöd. ASZ: 22026978-1-07; Székhely: 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: info[kukac]benso-iranytu[pont]hu (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/455-3475.

 

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a leckék küldésének elindulása után 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől, ekkor részteljesítés miatt rész-díjvisszafizetés jár.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a leckék küldésének indulását követően, a teljesítés megkezdése UTÁN 14 NAPON TÚL már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

Adatvédelmi nyilatkozat (SZOLKER Bt.)
Az általunk bekért és a látogatók által önkéntesen megadott személyes adatokat a 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló Adatvédelmi Törvénynek megfelelő módon őrizzük, védjük, és gondoskodunk arról, hogy harmadik fél kezére soha ne jusson. Az ingyenes termékeknél, tanulmányoknál kizárólag egy keresztnevet és az e-mail címet kérjük be, nagyon gyakran még ezt sem, írásaink többsége szabadon olvasható. A fizetős szolgáltatások esetén muszáj kérnünk a teljes nevet, lakcímet, (cégnevet, számlázási címet), már csak azért is, hogy a számlaadási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni. Ha nem kérnénk lakcímet és teljes nevet, pont akkor vétenénk a törvények ellen. Ha aggódsz a személyes adataid biztonságáért, akkor kérlek, szerezz be egy korrekt vírus- és kémprogram keresőt, mert a leggyakrabban a felhasználók saját gépéről kerülnek ki a bizalmas információk, bizonyos kártevők “jóvoltából”. Ilyen esetben már nem csak a lakcímedet és a nevedet kell féltened, hanem akár a bankkártya adataidat és egyéb jelszóval védett adatokat is!

Jogi nyilatkozat az EFT használatáról
A www.benso-iranytu.hu fő stressz- és szorongásoldó módszere az Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT). Mellé kiegészítőnek nagy szeretettel ajánljuk a Móksha Csepp étrendkiegészítő személyre szabott, körültekintő és felelősségteljes használatát is.

Az EFT határai
Az EFT módszert folyamatosan tesztelik világszerte, igen hatékony eredményeket produkál, de még nem tekinthető hivatalos gyógyító módszernek. Az EFT nem helyettesíti (amennyiben szükséges) a hozzáértő holisztikus orvos által végzett kezeléseket, hanem támogatja azok hatásosságát. A hozzáértő holisztikus orvos által előírt kezelés csak az orvos kifejezett utasítására változtatható meg. Az EFT tanácsadás, konzultáció nem terjed ki olyan egyénekre, akik súlyos mentális betegségekben szenvednek (bipoláris szindróma, paranoia, skizofrénia, PTSD, epilepszia, autizmus, Asperger szindróma stb.). Ezek megléte esetén kérlek, keresd fel személyesen Sághy András EFT mestert, vagy más, EFT-ben jártas pszichiátert (pl. Budapesten Dr. Paltán Ildikót), aki szakszerű segítségben tud részesíteni.

Mellékhatások az EFT hatása során
Az EFT a világon több mint millió embernek nyújtott hathatós segítséget, mindenféle mellékhatás nélkül. Számos elismert orvos, pszichológus, életmód tanácsadó, természetgyógyász használja és ajánlja az EFT-t. Azonban minden esetben javasolt, hogy konzultálj a holisztikus kezelőorvosoddal, ha használod az EFT módszert.

Felelősségvállalás és jogi nyilatkozat az EFT használatáról
Ahhoz, hogy tartósan javuljon az állapotod, tudnod kell, hogy a saját egészséged ura Te vagy. Minden ember egyedi, ezért nem lehet előre pontosan tudni, hogy mi lapul a lelkedben, és milyen hatással lesz Rád a stresszoldás, a Benső Iránytű Életmód Stúdió és személyesen én, Pintérné Annus Rita nem tudok, nem vállalhatok semmilyen felelősséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségügyi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért. Javaslatokkal tudlak támogatni, hogy az esetleg előjövő nehézségeket hogyan hidald át. A programjainkon mindenki a saját elhatározásából vesz részt. Ne ijedj meg attól, hogy ezeket így leírtam, de tudnod kell őket, mert az igazság az, hogy senki, még az orvosok sem tudnak igazi felelősséget vállalni az életedért, csak Te magad. A www.benso-iranytu.hu weboldalon tanult EFT ismeretek nem jogosítanak fel arra, hogy másokat kezelj vagy oktass, és nem biztatnak arra, hogy hagyd abba a hozzáértő holisztikus orvos által kijelölt szerek szedését.

Szerződési feltételek
A Megrendelem gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2. A szerződés a választott csomag szerinti szerződési időre szól.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a SZOLKER BT-vel kötöd. (8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Asz: 22026978-1-07, Email: info@benso-iranytu.hu)
5. A befizetés után papír alapú számlát állítunk ki és postázunk el a megadott címre.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (info@benso-iranytu.hu)
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
8. A szolgáltatás ára csomagonként eltérő, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. Az árak bruttó árak és forintban értendőek. A vállalkozás alanyi adómentes, a számlán 0% Áfa lesz feltüntetve.
10. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 hostcontact@megacp.com

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve rózsaszín postai csekken való fizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél, illetve amíg nem kaptál válaszlevelet tőlünk):

2a.) Banki átutalás vagy befizetés:
SZOLKER Bt. OTP 11736006-20250740

2b.) Rózsaszín postai csekk:
SZOLKER Bt. 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23.

2c.) Külföldről való utaláshoz:
Bank swift kód: OTPVHUHB
IBAN számlaszám: HU117360062025074000000000

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a info@benso-iranytu.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a befizetés ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítésének megkezdése utáni esetben A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a teljesítés megkezdése UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik. Figyelem: amennyiben a vásárlást követően rákattintasz a megküldött letöltőlinkre, azzal a beleegyezésed adod a szolgáltatás megkezdésének, ami attól kezdve kizárja a vásárlástól való későbbi elállást!

IV. Elérhetőségek

info[kukac]benso-iranytu.hu – 06-20-455-3475 (Pintérné Annus Rita)

Adatvédelmi nyilatkozat – SZOLKER Bt.
Az általunk bekért és a látogatók által önkéntesen megadott személyes adatokat a 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló Adatvédelmi Törvénynek megfelelő módon őrizzük, védjük, és gondoskodunk arról, hogy harmadik fél kezére soha ne jusson. Az ingyenes termékeknél, tanulmányoknál kizárólag egy keresztnevet és az e-mail címet kérjük be, nagyon gyakran még ezt sem, írásaink többsége szabadon olvasható. A fizetős szolgáltatások esetén muszáj kérnünk a teljes nevet, lakcímet, (cégnevet, számlázási címet), már csak azért is, hogy a számlaadási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni. Ha nem kérnénk lakcímet és teljes nevet, pont akkor vétenénk a törvények ellen. Ha aggódsz a személyes adataid biztonságáért, akkor kérlek, szerezz be egy korrekt vírus- és kémprogram keresőt, mert a leggyakrabban a felhasználók saját gépéről kerülnek ki a bizalmas információk, bizonyos kártevők “jóvoltából”. Ilyen esetben már nem csak a lakcímedet és a nevedet kell féltened, hanem akár a bankkártya adataidat és egyéb jelszóval védett adatokat is!

Jogi nyilatkozat az EFT használatáról
A www.benso-iranytu.hu fő stressz- és szorongásoldó módszere az Érzelmi Felszabadítás Technika (EFT).

Az EFT határai
Az EFT módszert folyamatosan tesztelik világszerte, igen hatékony eredményeket produkál, de még nem tekinthető hivatalos gyógyító módszernek. Az EFT nem helyettesíti (amennyiben szükséges) a hozzáértő holisztikus orvos által végzett kezeléseket, hanem támogatja azok hatásosságát. A hozzáértő holisztikus orvos által előírt kezelés csak az orvos kifejezett utasítására változtatható meg. Az EFT tanácsadás, konzultáció nem terjed ki olyan egyénekre, akik súlyos mentális betegségekben szenvednek (bipoláris szindróma, paranoia, skizofrénia, PTSD, epilepszia, autizmus, Asperger szindróma stb.). Ezek megléte esetén kérlek, keresd fel személyesen Sághy András EFT mestert, vagy más, EFT-ben jártas pszichiátert (pl. Budapesten Dr. Paltán Ildikót), aki szakszerű segítségben tud részesíteni.

Mellékhatások az EFT hatása során
Az EFT a világon több mint millió embernek nyújtott hathatós segítséget, mindenféle mellékhatás nélkül. Számos elismert orvos, pszichológus, életmód tanácsadó, természetgyógyász használja és ajánlja az EFT-t. Azonban minden esetben javasolt, hogy konzultálj a holisztikus kezelőorvosoddal, ha használod az EFT módszert.

Felelősségvállalás és jogi nyilatkozat az EFT használatáról
Ahhoz, hogy tartósan javuljon az állapotod, tudnod kell, hogy a saját egészséged ura Te vagy. Minden ember egyedi, ezért nem lehet előre pontosan tudni, hogy mi lapul a lelkedben, és milyen hatással lesz Rád a stresszoldás, a Benső Iránytű Életmód Stúdió és személyesen én, Pintérné Annus Rita nem tudok, nem vállalhatok semmilyen felelősséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségügyi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért. Javaslatokkal tudlak támogatni, hogy az esetleg előjövő nehézségeket hogyan hidald át. A programjainkon mindenki a saját elhatározásából vesz részt. Ne ijedj meg attól, hogy ezeket így leírtam, de tudnod kell őket, mert az igazság az, hogy senki, még az orvosok sem tudnak igazi felelősséget vállalni az életedért, csak Te magad. A www.benso-iranytu.hu weboldalon tanult EFT ismeretek nem jogosítanak fel arra, hogy másokat kezelj vagy oktass, és nem biztatnak arra, hogy hagyd abba a hozzáértő holisztikus orvos által kijelölt szerek szedését.

Szerződési feltételek
A Megrendelem gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2. A szerződés a választott csomag szerinti szerződési időre szól.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a SZOLKER BT-vel kötöd. (8000 Székesfehérvár Lehel u. 23. Asz: 22026978-3-07, Email: info[kukac]benso-iranytu.hu)
5. A befizetés után papír alapú számlát állítunk ki és postázunk el a megadott címre.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (info[kukac]benso-iranytu.hu)
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
8. A szolgáltatás ára csomagonként eltérő, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. Az árak bruttó árak és forintban értendőek. A vállalkozás alanyi adómentes, a számlán 0% Áfa lesz feltüntetve.
10. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 hostcontact@megacp.com

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve rózsaszín postai csekken való fizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél, illetve amíg nem kaptál válaszlevelet tőlünk):

2a.) Banki átutalás vagy befizetés:
SZOLKER Bt. OTP 11736006-20250740

2b.) Rózsaszín postai csekk:
SZOLKER Bt. 8000 Székesfehérvár Lehel u. 23.

2c.) Külföldről való utaláshoz:
Bank swift kód: OTPVHUHB
IBAN számlaszám: HU117360062025074000000000

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a info@benso-iranytu.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a befizetés ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítésének megkezdése utáni esetben A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a teljesítés megkezdése UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik. Figyelem: amennyiben a vásárlást követően rákattintasz a megküldött letöltőlinkre, azzal a beleegyezésed adod a szolgáltatás megkezdésének, ami attól kezdve kizárja a vásárlástól való későbbi elállást!

IV. Elérhetőségek

info[kukac]benso-iranytu.hu – 06-20-455-3475 (Pintérné Annus Rita)

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook

Szólj hozzá!

Kötelezően kitöltendő mező!

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom