Hidegen sajtolt egészség

Étolajat nap mint nap mindenki fogyaszt, és egyre többen vannak azok is, akik étrendjükbe hidegen sajtolt olajokat is beiktattak. Ezek kedvező élettani hatásairól gyakran olvashatunk az életmód-magazinokban, egészségügyi cikkekben.

Ezúttal Martincsevicsné Jenei Gizella, a GastrOlaj, az egészségőr tulajdonosa segít nekünk eligazodni az étolajok között.
hidegensajtoltolajcsomag1

Hányféle módon készülhetnek az étolajok, és ezek közül melyik módszer a legegészségesebb?

– Az étkezési olajok készítése során háromféle módot szoktam kiemelni. Ezek közül az első a legszélesebb körben elterjedt finomítás. Ezek azok az olajok, melyeket a boltok polcain étolajként megtalálhatsz. Sajnos egy nagyon durva folyamaton esnek át ezek az olajok, így nem igazán alkalmasak arra, hogy egészségmegőrzés céljából rendszeresen fogyaszd őket.

Olvass továbbHidegen sajtolt egészség

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom