Tiszta vizet az otthonodba!

Tudtad, hogy a nyugati országokban már nem a klórt használják a csapvíz fertőtlenítésére? És azt tudtad, hogy nálunk hipót szoktak önteni a rendszerbe, ettől érezni gyakran az émelyítő klórszagot? Megvallom, nekem a legtöbbször megfájdult a gyomrom a csapvíztől, ezért aztán nem is ittam belőle annyit, amennyire szükségem lett volna… Mióta azonban felszereltünk a konyhában egy víztisztítót, azóta a “sima” csapvizet már képtelen vagyok meginni, annyira hozzászoktam a finom, klórmentes, tiszta vízhez – ez lett a kedvenc italom!

Persze, de a víztisztító sokba kerül – mondhatnád erre. Nagyon sokféle víztisztító létezik a piacon, vannak egészen komoly, költséges berendezések is, meg olyanok, amelyek olcsóak ugyan, de csak a klórt szűrik ki a vízből, az egyéb vegyületeket, nehézfémeket nem.

Miután végigböngésztem a teljes internetes kínálatot, sikerült találnom egy olyan asztali víztisztító készüléket, amely az összes káros anyag közel 100%-át kiszűri a vízből, könnyedén le- és felszerelhető a csapra, elfér a mosogató mellett, és egyáltalán nem kerül sokba: a Forrásvíz Webáruház által forgalmazott CleanLife víztisztító mindössze 10-20 ezer forintért megvásárolható (a házhoz szállítás 15000 Ft felett ingyenes)!

A klóros vízben fürdeni sem egészségesebb, a káros anyagok ugyanis a meleg víztől kitágult pórusokon át, a bőrön keresztül kétszer olyan gyorsan szívódnak fel. A klór gyengíti az immunrendszert, kiszárítja és öregíti a bőrt, viszketést, sőt ekcémát is okozhat! Érzékeny bőrűek számára igazi megváltást hozhat egy zuhanyszűrő felszerelése! PurePro zuhanyszűrőt már 8.900 Ft-ért vásárolhatsz szintén a Forrásvíz webáruház jóvoltából (a házhoz szállítás 15000 Ft felett ingyenes).

 Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, a Te otthonodba is!

A képekre kattintva – a Forrásvíz Webáruház jóvoltából – a termékek közvetlenül megrendelhetők!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)


AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)


Jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyam

Vidi Ritától

Megnézem a részleteket…

 

 

“Jaj, a matek…”

Tudtad, hogy nem is nehéz?
Matekórák az interneten szaktanártól –
kattints ide a részletekért…

 

Német nyelvoktatás – akár Skype-on is!

Rugalmas órakezdés, felkészítés munkavállalásra, korrepetálás, német társalgás
Winter Magdolna német nyelvtanár: 06-20/5217-193

 

Pollenallergiád van? Netán asztma gyötör? Vagy a pajzsmirigyed okoz problémákat? Esetleg gyakran fáj a torkod? Ezek a betegségtünetek mind egy forrásból származnak és jól gyógyíthatóak, gyógyszerek és műtétek nélkül. Nézd meg ezt!

 

Rossz munkahelyen, kevés fizetésért tengeted az életedet? Félsz kilépni, mert attól tartasz, hogy nem találsz jobbat? Emiatt neki sem állsz keresni? Vagy hosszabb ideje hiába keresel, nem találsz? Esetleg jelenleg nincs is munkahelyed? Folyamatosan jelentkezhetsz a www.lelkirendrakas.hu stresszoldó Munkahelytaláló-Bevonzó Online Tréningjére. Részletek és jelentkezés itt!

A nyelvtanfolyam az otthonodba vagy akár a mobilodra jön!

Hogyan érvényesülhetsz legjobban a mai világban? Egy olyan nyelvtudással, amelyre óriási a kereslet a munkaerőpiacon, és amellyel kitárul Számodra a világ, hiszen az Unióban is könnyedén vállalhatsz munkát!

Tanulj FRANCIÁUL, hogy LÉPÉSELŐNYT szerezz!

Új, online nyelvtanfolyamunkkal Te is felfedezheted, hogy a francia nyelvet megtanulni könnyebb, mint valaha is gondoltad…

Kikhez szól ez a tanfolyam?
-Kortól és lakóhelytől függetlenül BÁRKIHEZ, aki szeretné megtanulni ezt a szép világnyelvet – akár hobbiból, akár azért, mert a tanulmányaihoz vagy a munkavégzéshez van szüksége egy keresett idegennyelv-tudásra.

Mit kínálunk Neked?

  •  –25 vagy 50 kezdő nyelvlecke online felületen – akár a mobilodon is!
  • mindennapi szókincs és nyelvi fordulatok
  • -nyelvtan lépésről lépésre
  • -bőséges online hanganyag, hogy elsajátíthasd a kiejtést
  • -sok szemléltető kép és példamondat, hogy a tanulás könnyű és élvezetes legyen
  • begyakorló feladatok, automatikus javítással
    … mindez elképesztően kedvező áron!!!

(Hamarosan további 50 leckénk is megrendelhető lesz, hogy mielőbb használható francia nyelvtudásra tehess szert!)

Mit gondolsz, mennyiért juthatsz 25 vagy 50 professzionális nyelvleckéhez a mai világban – úgy, hogy a nyelvtanár házhoz jön bármikor, amikor Neked alkalmas?
Nézd meg ajánlatunkat, nehogy lemaradj erről a szenzációs lehetőségről – ami ajándéknak is kiváló! http://francia-nyelvlecke.hu

Szeretnél öt ingyenes bemutatóleckét kapni, minden kötelezettség nélkül? Csak add meg neved és e-mail címed, és máris megteheted az első lépéseket a siker és az érvényesülés felé! http://francia-nyelvlecke.hu

Ne költs magántanárra, ne várj csoportindulásra, ne utazgass nyelviskolába – nálunk azonnal megkezdheted a tanulást: kényelmesen, a számítógépeden vagy akár a mobilodon – hihetetlenül alacsony áron! http://francia-nyelvlecke.hu

Franciául tanulsz?

Online leckéinkkel Neked is menni fog a nyelvtan, hallásértés-gyakorló tananyagunkkal pedig úgy fogsz érteni franciául, mintha hónapokat töltöttél volna Franciaországban!

Online francia nyelvleckék a francia nyelvtan egyes jelenségeiről: www.nyelvikorrep.hu

Tesztek, szövegértési feladatok, kidolgozott témák, országismereti szövegek franciául – hogy jól sikerüljön a vizsgád: akár érettségire, akár nyelvvizsgára, akár javítóvizsgára készülsz! www.nyelvikorrep.hu

Tananyagcsomagok érettségire, illetve nyelvvizsgára készülőknek

– Tanulj kötetlenül, otthonról – nyelvtanári segítség mellett, verhetetlen áron! Franciatanárod az otthonodba jön! Magántanári órák a számítógépeden: www.nyelvikorrep.hu

Ezoterikus kövek

 

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+