Keresel valamit?
Kérdőív

Ha megbetegszel, Te hogyan gyógyulsz?

Eredmények

Loading ... Loading ...
Társtaláló tréning
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Vélemények
"Nem is hinnéd, mekkora fordulatot vett az életem, mióta Nálad jártam. Másképp gondolok sok mindent, (...) és rájöttem, min kell változtatni, hogy boldog lehessek. (...) az egészségem jó, a kezem szépen gyógyul, már alig látszanak a piros foltok. Nagyon hálás vagyok Neked." Erzsébet
Libri webáruház
Facebook oldalunk
Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, az Ön otthonába is!
A képekre kattintva a termékek közvetlenül megrendelhetők!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
EFT-terapeuták
Budapest:
- XI. ker.:

Gősi Judit: www.leleksimitos.hu www.izekesivek.hu

- XIII. ker.:
Sághy András:
(Skype-on is)
www.humanharmony.hu

- XVIII. ker.:
Dr. Paltán Ildikó
pszichiáter


Dunakeszi:
Szalkainé Tóth Tímea
(Skype-on is)
http://www.lelekapolas.hu

Szeged:
Hajdú Ildikó
http://www.eftszeged.hupont.hu

Szolnok:
Nagy Julianna
http://www.eft-harmonia.blogger.hu

Ingyenesen letölthető EFT-kézikönyv
(Csontos Ágnes honlapja):
http://www.emotionalfreedom.net

Az EFT-ről angol nyelven:
http://www.eftuniverse.com
IMPRESSZUM
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Pintérné Annus Rita
Elérhetőségek:
fő email cím: info[kukac]benso-iranytu.hu
telefonszám: +36/20/4553475
Szolgáltatásainkat, infótermékeinket a SZOLKER Bt.
(8000 Székesfehérvár, Lehel u. 23., telephely: Székesfehérvár, Juhász Gy. u. 2.) forgalmazza.
Adószám: 22 02 6978-1-07
Cégbejegyzés kelte és száma: 07-06-002177

Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban
Tárhely szolgáltató neve és elérési adatai: 3 in 1 Hosting Bt., megacp.hu (2310 Szigetszentmiklós Szivárvány u. 1.)

PostHeaderIcon Válaszol a tudatalatti

Sokunkban felmerülnek az életünk különböző területeit érintő kérdések. Melyik állást válasszam? Mi segítene meggyógyulni? Visszajön-e hozzám a párom?

Hogyan kaphatunk pontos és hiteles válaszokat a személyes problémáinkra?

Körös Edit sorselemzőt kérdeztem.

kep-a-riporthoz– Mi vezetett téged erre a tanácsadói pályára?

– Évekkel ezelőtt egy könyvesboltban láttam meg először egy színes tarot kártyacsomagot. Akkoriban már sokan használták idehaza is jóseszközként a kártyát. Egyesével nézegettem a lapokat külön-külön, mivel számomra rejtély volt még akkor, hogyan fedi fel a kártya a kérdező előtt, mit kell tennie a későbbiekben, hogy megoldja a problémáját. Bár a lapok szimbolikája nagyon megfogott, de akkor még nem találtam erre a kérdésre magyarázatot.

A könyvesbolti események többször eszembe jutottak később is. Érlelődött bennem az elhatározás, míg végül könyveket vásároltam, melyek a tarot-ról szóltak. Éreztem, ez a képi világ sokkal mélyebb tudást takar. Majd kerestem spirituális iskolát és hosszú évekig tanultam, kabbalát, mitológiát, a kártyához tartozó szimbológiát. Végül a szakdolgozatomat, C. G. Jung archetípusai a tarot kártyákban címmel írtam meg, mivel Jung nagy hatást gyakorolt rám, aki a tarot kártya tanulmányozása során arra a megállapításra jutott, hogy a Nagy Arkánum 22 lapja egy-egy archetípust jelenít meg.

A kártyán keresztül ekkor már ismerősöknek, majd azok barátainak is segítettem. Innen már egyenes út vezetett a tanácsadói pályához. Jelenleg is folyamatosan képzem magam. Több ezotériával kapcsolatos tanfolyamra is járok, emellett a hazai és külföldi szakirodalmat is figyelemmel követem. Mára eljutottam arra a szintre, hogy tanácsadáson kívül az eddig megszerzett tudást a tarot iránt érdeklődőknek át is tudom adni.

– Hogyan működik a kártyavetés?

– Aki felkeresi a kártyavetőt, választ szeretne kapni a kérdéseire, illetve megoldást, útmutatást keres egy krízishelyzetben. A tanácsadás menete a következő: a kérdező felteszi kérdését, majd kihúzza a megfelelő számú lapot, amit én összeolvasok és értelmezem a kirakást. Ezután elmondom a kérdezőnek a választ. Én ekkor csak mint közvetítő vagyok jelen, mint egy csatorna a kártya és a kérdést feltevő közt. Az elhangzott válasz mindig egy lehetséges megoldás az adott problémára. Én csak utat mutatok, azonban dönteni mindig a kérdezőnek kell az adott kérdésben.

– Miért működik ez?

Amikor a kérdező kihúzza sorban a kirakáshoz szükséges lapokat, lényegében ekkor felszínre hozza a tudattalanjában elrejtett összefüggéseket. A tarot kártya lapjain olyan archaikus képek láthatók többek között, mint például a Remete, amely az öreg bölcs archetípusa vagy a Bolond, ami a gyermek archetípusa. Ezek a képek rejtőznek a tudattalan mélyén elzárva. Ha például a kirakásban megjelenik az öreg bölcs, aki egyedül látható a képen, a kérdező biztos, hogy egyedül küzd a problémájával, akár teljesen magába fordulva.

– Mi is a tudattalan? Miért fontos?

– Az emberi psziché egyik része a tudattalan, ahol azokat a dolgokat tároljuk, amelyekről nem szeretnénk tudomást venni. A tudattalan is két részre osztható, amit Carl Gustav Jung fedezett fel, személyes és a kollektív tudattalanra osztva azt. A személyes tudattalan az egyéni életút eseményeit őrzi, a kollektív tudattalan pedig az a rész, ami közös az emberiséggel. A kollektív tudattalan gyökere egészen az ősi, mitikus történetekig nyúlik vissza. Az itt tárolódó érzéseink ősi képek formájában aktiválódnak egy adott pillanatban. Ami jelen esetben a kártyavetés. Ezért húz a kérdező „véletlenszerűen” lapokat a kiterített pakliból, s ezeknek a lapoknak az összeolvasása mindig pontosan írja le a körülményeket.

– Milyen kérdésekkel fordultak hozzád eddig?

– A kérdések igen változatosak, egyben azonban megegyeznek. Mindenkit a jövője érdekel, azaz az, hogy hogyan alakul a sorsa bizonyos életterületeken. A legtöbbekkel a párkapcsolat kérdéskörét boncolgatjuk, megnézzük visszajön-e a volt partnere, lesz-e új párkapcsolata, megtalálja-e az igazi párját. Sokakat érdekel az egészségük, meglévő betegségük alakulása, vagy az, hogy a megfelelő orvost választotta-e a kezeléséhez. Nagy számú kérdés merül fel a pénzügyek és a munka területéről is: hogyan alakul a munkahelyváltása, milyen lesz a főnöke, elismerik-e majd a munkáját. De érdeklődnek a családtagjaik után is, főleg azok után, akikkel megromlott már a viszony és szeretnék azt rendbe hozni.

Aki eljön hozzám tanácsadásra, rengeteg kérdést tud feltenni, több problémás életterületét is át tudjuk nézni.

– Hogyan tudsz segíteni a hozzád fordulóknak?

– Az egyik eszköz, melyet sikeresen alkalmazok a tanácsadásaim során, a spirituális inga. Ezzel az eszközzel fel tudom oldani azokat gátló tényezőket, blokkokat, amelyek akadályozzák kliensemet a párkapcsolatában, munkájában, pénzkeresetében. Tenyérelemzést minden hozzám forduló kér, melynek segítségével sorsáról sok mindent megtudhat. Hiszen a tenyéren látható fő- és mellékvonalak összessége megmutatja, ki mennyire sikeres az életében, saját életét éli vagy alárendeli másnak magát. Mutatják a párkapcsolatait, s azt, mennyire érzékien éli meg ezeket a kapcsolatokat. Tarot kártyával a teljes jelenlegi élethelyzetét fel tudom térképezni a konzultáltatónak. Megnézzük a kérdező számára fontos emberek gondolatait, érzelmeit, tetteit. A tarot-val feltárjuk a kérdező jövőjébe belépő, a számára fontos embereket, szerelmeket, párkapcsolatokat. Megnézzük, megérkezik-e a kérdező számára áhított társ, de azt is, hogyan alakul pénzügyi helyzete vagy az egészsége.

Ezen kívül léteznek különleges, mágikus szertartások, amelyek a partner bevonzásához, meglévő párkapcsolat harmonizálásához, illetve munkabevonzáshoz, pénz megteremtéséhez, munkahelyi előléptetéshez sikerrel használok. Egy tanácsadást úgy kell elképzelni, mint amikor a pszichológusától kér tanácsot valaki és kitárja a lelkét.

– Említenél konkrét esetet, amikor sikerült megtalálni a megoldást egy problémás helyzetre?

– Persze, többet is említhetnék, de akkor néhányat kiemelnék közülük.
Egy középkorú, nagyon csinos, kedves hölgy keresett fel azzal a problémával, hogy annak ellenére, hogy végre több évvel válása után, újra boldog, a párkapcsolatát beárnyékolja jelenlegi élettársa egykori barátnője, aki időnként felbukkan, és újra szeretné párját visszaédesgetni magához. Kirakást készítettem tarot kártyával. A volt barátnő nem jelent meg a kérdező idővonalán. Biztos voltam benne, hogy nem tudja az élettársát elcsábítani már újra tőle, bármennyire is igyekszik. Ingával sorstisztítást végeztem nála, és oldottam a karmájukat. Sikeresnek bizonyult a művelet, azonban egy hónap elteltével a volt barátnő a lányán keresztül próbálta felvenni a kapcsolatot a férfival. Ekkor keresett meg újra a hölgy, amikor ismét oldottuk a karmát, azóta boldog párkapcsolatban élnek.

A tanácsadás során az egészség is szóba kerül, és amikor betegség jelei mutatkoznak valakin, és sejti, hogy az súlyossá is válhat, arra is rákérdez. Ez történt egy fiatal hölgy esetében is, akinek már volt mellrák a családjában. Orvoshoz készült, már időpontot is egyeztetett vele. Szorongva tette fel a kérdését az egészségével kapcsolatosan nekem. A kirakás alapján a válaszom pozitív volt, nem láttam nála műtétet egy éven belül, azonban azt igen, hogy kontrollra vissza kell majd járnia. Fontos megjegyezni, hogy a tarot kártyával egy évet lehet előre látni. Az orvosi konzultációja után boldogan hívott fel, hogy egyelőre csak kontroll vizsgálatra kell majd visszamennie.

– Magadnak is szoktál kártyát vetni?

– Természetesen. Ritkán magamnak is vetek kártyát, de csak kiemelkedően fontos ügyekben.

Kőrös Edit elérhetőségei:
Mobil: 06 30 817 9970
Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+

Hozzászólások elől zárolva.

HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

A nap idézete
Albert Einstein

Share“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” Cikk megosztása: FacebookGoogle+

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Ezoterikus kövek
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, a Te otthonodba is!
A képekre kattintva bővebb információt találsz a termékekről!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
Ezoterikus kövek
Ajánló
Kategória
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Írások dátumai
2017. január
h k s c p s v
« okt   Már »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Webnavigátorok

A blogbejegyzésekben látható szép képek ezekről a weboldalakról származnak:
SXC fotók
Flickr fotók

Az oldal a Mozilla Firefox böngészővel működik optimálisan.
Statisztika
Ajánló

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom