Keresel valamit?
Kérdőív

Ha megbetegszel, Te hogyan gyógyulsz?

Eredmények

Loading ... Loading ...
Társtaláló tréning
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Vélemények
"Nem is hinnéd, mekkora fordulatot vett az életem, mióta Nálad jártam. Másképp gondolok sok mindent, (...) és rájöttem, min kell változtatni, hogy boldog lehessek. (...) az egészségem jó, a kezem szépen gyógyul, már alig látszanak a piros foltok. Nagyon hálás vagyok Neked." Erzsébet
Libri webáruház
Facebook oldalunk
Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, az Ön otthonába is!
A képekre kattintva a termékek közvetlenül megrendelhetők!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
EFT-terapeuták
Budapest:
- XI. ker.:

Gősi Judit: www.leleksimitos.hu www.izekesivek.hu

- XIII. ker.:
Sághy András:
(Skype-on is)
www.humanharmony.hu

- XVIII. ker.:
Dr. Paltán Ildikó
pszichiáter


Dunakeszi:
Szalkainé Tóth Tímea
(Skype-on is)
http://www.lelekapolas.hu

Szeged:
Hajdú Ildikó
http://www.eftszeged.hupont.hu

Szolnok:
Nagy Julianna
http://www.eft-harmonia.blogger.hu

Ingyenesen letölthető EFT-kézikönyv
(Csontos Ágnes honlapja):
http://www.emotionalfreedom.net

Az EFT-ről angol nyelven:
http://www.eftuniverse.com
IMPRESSZUM
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Pintérné Annus Rita
Elérhetőségek:
fő email cím: info[kukac]benso-iranytu.hu
telefonszám: +36/20/4553475
Szolgáltatásainkat, infótermékeinket a SZOLKER Bt.
(8000 Székesfehérvár, Lehel u. 23., telephely: Székesfehérvár, Juhász Gy. u. 2.) forgalmazza.
Adószám: 22 02 6978-1-07
Cégbejegyzés kelte és száma: 07-06-002177

Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban
Tárhely szolgáltató neve és elérési adatai: 3 in 1 Hosting Bt., megacp.hu (2310 Szigetszentmiklós Szivárvány u. 1.)

PostHeaderIcon Lélekgyógyítás – utazás a tudatalattiban

Sportkarriere után, a közgazdasági diplomával a háta mögött, az újságírást választotta. Neve az Elixír magazinból is ismerősen csenghet.

Józsa Éva alternatív terapeuta számtalan tanfolyam, technika megismerése után alakította ki saját gyógyító módszerét, amelyet vendégszerzőként most ő maga mutat be nekünk. 10502161_491449147656359_2717753280921122243_n

Az első közelebbi kapcsolatot egy autogén-tréning tanfolyam elvégzése jelentette közel két évtizede, amelyet követett az agykontroll tanfolyam, a Thomas Gordon-féle szülői tanfolyam, NLP tanfolyam (Neurolingvisztikai Programozás), Dasira tanfolyam, rengeteg szakirodalom, pszichiáterekkel, pszichológusokkal való konzultálás, meditáció, regressziós hipnózis. Ez idő alatt rengeteg jelentkező akadt, akik segítettek abban, hogy kialakítsak egy sajátos problémamegoldó meditációs módszert, amelyik lehetővé teszi a tudatalattiban való utazást, és amellyel minden kérdésre megkapható a válasz. Közel két évtizede használom eredményesen a módszert azoknál, akik felkeresnek valamilyen problémával vagy elakadt az életük. Hívő ember vagyok, ezért magamat egyfajta csatornának érzem, aki közvetítő a szellemvilág és a fizikai világ között. Módszerem kialakításában is a felső erők voltak a segítségemre. A tevékenységem a regressziót foglalja magában, vagyis az időben való visszamenést, ami egyaránt vonatkozik erre az életre, és az előző életbe, illetve életekbe való visszatekintésre.

A módszer lényege: utazás a tudatalattiban

A tudatalatti minden kérdésre, problémára tudja a választ, ami egyfajta speciális meditáció segítségével előhozható. Ha valakinek elakadt az élete, vagy egy problémája időről időre visszatér, azt jelzi, hogy a tudatalatti jelzéseket küld annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet valamire, ami megoldásra vár. Többnyire arról van szó, hogy történt valami a gyermekkorban, ami azóta mélyen elmerült a tudatalattiban – egy olyan élmény, amelyik annak idején érzékenyen érintette az illetőt. Erre az élményre az évek során rárakódott sok hasonló, ám egy idő után a tudatalatti nem képes befogadni többet belőle, és megoldásért kiált – ilyenkor sokan úgy érzik, kisiklott az életük, fojtogató a levegő körülöttük, esetleg szakítani akarnak a párjukkal, vagy nem értik, miért nincs megfelelő kapcsolatuk, vagy egyszerűen nem érzik jól magukat a bőrükben – akár látszólag ok nélkül. Nos, ezekben a mély kérdésekben segít az utazás a tudatalattiban. De nem csak ezekben, hanem egyszerű gyakorlati kérdésekben is fordulhatunk a tudatalattinkhoz, mert valóban minden kérdésre a számunkra legjobb megoldást szolgáltatja – hiszen ő ismer bennünket a legjobban.

A meditáció kellemes ellazulással kezdődik, majd – az NLP-módszer (neurolingvisztikai programozás) segítségével, lépésről lépésre megtapasztalhatók a különböző érzelmi szintek, amelyek esetleg a felszínen csupán feszültségként jelentkeztek, de elfedik a legmélyebb érzéseinket, amelyek a negatív tartományból egyszer csak átfordulnak pozitívba, és olyan csodálatos felszabadító erővel hatnak, amilyen sokaknak életükben először adatik meg: a végtelenség, a szabadság, a béke, a mindent átölelő nyugalom élhető át, tapasztalható meg a maga teljességében, miközben az eredetileg feltett kérdésre is megérkezik a válasz, ami gyakran hihetetlennek tűnő felismerésekhez, régen eltemetett fájdalmak kioldásához vezet.

“Egy biztos! A regresszió ereje egy CSODA, sokat köszönhetek Neked, és hálás vagyok, hogy megismertelek Téged! A regresszió az életemben pozitív, nagyon hasznos volt. Visszavitt a kicsi gyerekkoromig, és folyamatosan – mint a hagyma héj leválása – dolgoztuk fel a legmélyebb sérelmeket, problémákat. Ez kb. 1-2 órás esemény. Az esemény végén, fantasztikus felszabadultság érzés kerített hatalmába. Megkönnyebbülést éreztem, a lelkem mélyén is. Ez pár éve történt, ezért ennél részletesebben nem tudom leírni, de fantasztikus volt.” TM

Az első alkalom a probléma megismerését, a gyerekkori traumák feltérképezését, és ha belefér, egy ízelítőt – az érzelmi szintek megtapasztalásáról – foglal magában. A következő alkalommal egy közösen kiválasztott gyerekkori traumával dolgozunk, és megtörténik az első valódi oldás, valamint rálátás a trauma küldetésére. Már az első alkalom nagy megkönnyebbülést jelent, mivel olyan mélyen eltemetett fájdalmak kerülnek szóba, amelyekről azelőtt esetleg sosem tudott beszélni a páciens. A következő alkalmak az előző életbe, illetve életekbe való utazásról szólnak, amikor a jelenlegi élet problémáinak gyökerét ismeri meg a páciens. Többnyire 4-5 alkalom elegendő ahhoz, hogy gyökeres változást tapasztaljon meg valaki az életében – a közös munka eredményeként. Tapasztalatom szerint nincs megoldhatatlan trauma – és ez független attól, hogy valaki hívő-e vagy sem, rengeteg pozitív visszajelzés támasztja alá, hogy új távlatok nyílnak meg az emberek életében azzal, hogy szembenéztek a fájdalmaikkal, és a helyükre kerültek a problémák.

“…a korábban havi rendszerességgel visszatérő rémálmaim teljesen megszűntek. Azóta talán még rosszat sem álmodtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!” Dániel

A célom, hogy minél több embernek segítsek megtalálni önmagában a boldogságot, és ezáltal egészséges testű-lelkű-szellemű emberré váljanak. Mélyen empatikus ember vagyok, újságíróként megtanultam figyelni az emberek mondanivalójára, több évtizedes tapasztalatomnak köszönhetően nagyon gyorsan rátalálok arra az okra, ahol az eredeti elakadás történt, így nincs szükség arra, hogy éveken keresztül járjanak hozzám a páciensek. A közös munka hatása már az első alkalom után kedélyállapot javulást eredményez, ami a találkozásokkal egyre fokozódik.

“Nekem többször volt szerencsém találkozni Évával beszélgetésen. Egy nyíltszívű, segítőkész hölgyet ismertem meg, aki önzetlenül foglalkozott velem (s szerintem mindenkivel). Én sem voltam vagyok könnyű eset. Nem is tudtam nagyon, hova megyek, de tudtam, hogy segítségre szorulok, ugyanis a tavalyi év problémáit nemigen tudtam volna megoldani segítség nélkül. Megmondom őszintén, hogy félve mentem el. De nagyon jó volt. Én 6 alkalommal voltam ilyen beszélgetésen. Az első regressziós ” kezelés ” hozott számomra nagy változást, áttörést. Ott sok minden gondolkodóba ejtett. Az évek során felgyülemlett negatív dolgok érzelmek kijöttek belőlem. Szinte zokogva ért végett a ” kezelés”, és nagyon megkönnyebbültem. A kezelések közben rájöttem, hogy az életemben történt dolgok miért alakultak úgy, ahogy alakultak. Nem láttam, nem akartam észrevenni az adott problémákat, kisebb nagyobb jeleket. Én is tipikus olyan ember voltam, akinek fájt az igazság. Ez mára már nincs így. Inkább elgondolkodom azon, amit mondanak, s a segítő szándékot veszem ki belőle. Másképp láttam, ill. másképp gondolkodtam utána.”

A hitvallásom, amint már említettem: nincs megoldhatatlan probléma. Ezen kívül, az előző életekben történő utazást a páciensek váratlanul könnyedén élik meg az irányításommal, utólag szinte természetesnek érzik, így a tudatalattijuk működése már nem valami misztikus, félelmetes dolog a számukra, hanem egy olyan terület, amelyet megtanulnak irányítani, és a boldogulásukra fordítani.

“Egy ideje már foglalkoztam önismerettel, amikor Évával találkoztam. Elkezdtem egy új szakmát, amiről úgy éreztem, hogy igazán nekem való, de valahogy nem az elvárásaimnak megfelelően alakultak a dolgok. Vezetőm ajánlotta, hogy menjek el egy ún. belső utazásra, ahol sok kérdésemre választ kaphatok. Érdekelt az is, hogy vajon tényleg vissza tudok-e menni előző életekbe, és ha igen, milyen tapasztalataim lesznek. Az utazások teljesen mások voltak, mint amire előzetesen számítottam. A találkozások, a heti gyakoriság teljesen más volt, mint amit korábban kineziológusnál tapasztaltam. A hatás nagyon gyors és intenzív volt.” R.

A módszerem egyedülálló, hatékonysága abban mutatkozik meg, hogy a szokásos hosszú terápiás foglalkozásokkal ellentétben csupán néhány alkalom elegendő a gyökeres változáshoz – természetesen mindenkinek hozzá kell adnia a saját elkötelezettségét, vagyis az én tudásom kevés, ha valaki még nem érett a változásra, de kevés ilyen emberrel találkoztam. A kezelés időtartama: 1-3 óra, az élet bármely területén adódó elakadások esetén sikerrel alkalmazható: párkapcsolati, munkahelyi, családi problémák, tartósan rossz kedélyállapot, kilátástalanság, a függőségek különböző formái (munka-, szex-, számítógép-, játékgép-, stb.)   Bejelentkezés kezelésre (Budapest, Székesfehérvár), bővebb információ: Józsa Éva: 06-709-42-31-29

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+

Hozzászólások elől zárolva.

HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

A nap idézete
Douglas Pagels

Share“Annyi áldást hozhatunk a saját életünkbe pusztán azáltal, hogy észrevesszük: sosincs késő. Mielőtt elfordítanád a mai nap lapját, köss egyezséget magaddal, hogy kibontod a szalagokat, és felnyitod az élet adta ajándékok csomagjait. Tégy mindennapos dolgokat különlegesen. Légy egészséges, reményteli és boldog! Élj teljes életet ezen a földön, értsd meg a való világot, és kívánj minden […]

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Ezoterikus kövek
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, a Te otthonodba is!
A képekre kattintva bővebb információt találsz a termékekről!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
Ezoterikus kövek
Ajánló
Kategória
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Írások dátumai
2014. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Webnavigátorok

A blogbejegyzésekben látható szép képek ezekről a weboldalakról származnak:
SXC fotók
Flickr fotók

Az oldal a Mozilla Firefox böngészővel működik optimálisan.
Statisztika
Ajánló

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom