Théta Healing: gyógyulás a tudatalattival

Gondoltad volna, hogy a Théta tudatállapot számtalan lehetőség ad a kezünkbe életünk jobbá tételéhez?

Vendégszerzőnk, Kolozsi Mariann Théta Healing konzulens segítségével megismerkedhetünk ezzel az új, izgalmas terápiás módszerrel…

kolozsi_mariann

Kolozsi Mariann vagyok, hivatalos Theta Healing konzulens. Már fiatal korom óta van bennem egy nagyon erős vonzódás a spiritualitás, a segítés, a gyógyítás, gyógyulás különböző formái iránt. Egyetemi tanulmányaim alatt sokat tanultam és képeztem magam ebben az irányban, és gimnáziumi tanárként is azon voltam, hogy minél hatékonyabban tudjam segíteni a gyerekek és a hozzám forduló felnőttek fejlődését.

Több technikát is alkalmaztam (agykontroll, Theta Healing, ÉFT, angyalkommunikáció, különböző meditációk). Ezek közül számomra a Theta Healing technika az, amely a legteljesebb eszköztárat adja a kezembe ahhoz, hogy a legrövidebb idő alatt és a leghatékonyabban jobban lehessünk. Konzulensként minden nap használom nemcsak magamon, a hozzám fordulókon is. Élőben is, de most már főleg skype-on végzem a Theta Healing munkát. Ez egyrészt idő, energia és költséghatékony (nem kell sem Neked, sem nekem utaznom) és mindketten kényelmesen, otthon lehetünk, ugyanakkor bárhonnan elérhetjük egymást, nincs fizikai korlát.

Mi is az a Theta Healing pontosan, és hogyan működik?

Théta Healing konzulensként a Théta technika segítségével megteremtem és fenntartom a Théta állapotot, amely egy meditatív állapot, az agyhullámok 4-7 Hz-es tartományán. Ezt nap, mint nap Te is átéled lefekvéskor, közvetlen elalvás előtt – ekkor van ugyanis az agy théta állapotban. Tulajdonképpen ez egy álomközeli állapot.

Théta állapotban tudatosan hozzáférünk a tudatalatti tartalmához. Megtaláljuk a rejtett családi és egyéb programokat, negatív érzelmi mintákat, melyek sokszor betegségek, rossz érzések, rossz szokások formájában jelentkeznek. Vagy a háttérből befolyásolják a tetteinket, viselkedésünket, és arra késztetnek, akár több generáción keresztül, hogy ugyanazokat a viselkedés mintákat ismételjük újra meg újra tudtunkon kívül.

A ThétaHealing konzultáció során megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget, életviteli problémát okozza. Az emlék érzelmi tartalmának semlegesítése és a pozitív minták betöltése után azonnali változás áll be az életedben, fizikai, lelki, egészségügyi állapotodban.

Mindez könnyedén, egyszerűen és fájdalommentesen történik. Egyszerre négy szinten hozza létre a gyógyulást: fizikai, lelki, spirituális és szellemi szinten.

Fontos: a konzultáció során végig tudatos vagy, és tudatában vagy mindennek. Semmi sem történik az akaratod ellenére, vagy aminek az elfogadására még nem állsz készen. (A kliensnek bele kell mindig egyeznie abba, ami éppen történik. Olyat nem lehet, hogy valakinek oldjunk meg valamit, csak annak a személynek a problémáin lehet dolgozni, aki engedélyt ad rá.) Ellenjavallat nincs, csupán annyi, hogy gyerekeken hét éves korig nem dolgozunk, ott az anyukával kell dolgozni.

Melyek azok a területek, ahol a Theta Healing segíthet?

 • Fizikai betegségek és érzelmi traumák kezelése
 • Stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon
 • Önszabotáló minták, fóbiák, szenvedélybetegségek kezelése
 • Harag, sajnálat, neheztelés és egyéb traumák elengedése
 • Önbecsülés és bizalom újraépítése
 • A minőségi élet és körülményeinek megteremtése
 • Az ideális partner, munka, ház, élethelyzet megteremtése
 • Spirituális fejlődés elősegítése
 • Fogyókúra, jo-jo effektus, állandó súlyproblémák megoldása
 • Intim, szexuális problémák oldása mindkét nemnél

 

Hadd számoljak be néhány sikerélményről is:

1.

Beával a múlt héten ástunk. Olykor még engem is meglep, mekkora változások következnek be egy-egy ásás után az ember életében. De ez a megmásíthatatlan valóság, és a Teremtő kegyelme.

Bea élete gyökeresen megváltozott egy hét alatt. Az ásás után ágynak esett, és néhány napig feküdt, dolgozott benne egy makacs megfázás és az ásás során történt változások.

Pár nap után felépült, és új ember lett. Először is a korábban gyűjtögető személyiségből most kitört a rend iránti vágy, és elkezdte selejtezni régi tárgyait – ami nála hatalmas előrelépés. Évekig nem tudott a dolgaihoz hozzányúlni, hozzákezdeni a nagy rendrakáshoz.

Másodszor megjött a nagy elhatározás: végérvényesen a saját kezébe veszi élete irányítását, munkahelyet vált, és tavasztól azzal foglalkozik, ami a szíve vágya már nagyon régóta. Megvalósítja az álmait. És én ennek őszinte szívből örülök!

Nem mellékesen a megérzései is megerősödtek, és az idejét is sokkal hatékonyabban osztja be azóta.

Nem az első ásásunk volt, el kellett jutnunk idáig, hogy ezeket a dolgokat el tudja engedni, de nem is az utolsó! 😉

Sokszor nem vagyunk még felkészülve bizonyos dolgok, érzelmek, traumák elengedésére, de idővel, miután eljött az ideje, mindent le tudunk tenni.

Most nem tudom eldönteni, melyikünk az izgatottabb és kíváncsibb az elkövetkezendő ásások hatásaira! 🙂

 

2.

Tegnap délután Eszter boldogan, és örömmel újságolta kineziológiai vizsgája után, hogy sikerült. Elmélet jeles, gyakorlat jeles. Itt is gratulálunk! 🙂

Mivel telefonon beszéltünk, nem tudom idézni, de felhatalmazott, sőt kijelentette, hogy írjam meg, hogy a Théta és a Teremtő segítsége nélkül nem ment volna ilyen jól, és nem lett volna ilyen szerencsés a tételhúzásban.

Való igaz, vizsga előtt ástunk, betöltöttünk, és Eszter kérésére jövőleolvasást is csináltunk, aminek minden egyes pontja úgy történt, ahogy az információt kaptuk. Újabb bizonyíték. Bár számomra ezek már bizonyosságok, én nem
kételkedem.

Erre a saját életem a legjobb példa. Életem minden egyes napján kapok visszajelzést a Teremtőtől, és csodálatos módon alakítja/átalakítja minden egyes napomat. Fantasztikus, és mindig minden a legjobban alakul! Köszönet és Hála
érte!

 

3.

Fanni élménybeszámolója két részletben:

“Szia Mariann!
Óriási volt, hihetetlen, micsoda változás ment végbe bennem. Az még az érdekes, hogy sokszor próbálom visszaidézni, mivel kapcsolatban ástunk, azaz azzal kapcsolatban milyen jó híreim lehetnek, de csak a jövőleolvasásos dolgok jutnak eszembe 🙂 Mindenesetre nagyon jól vagyok, és ígérem írok részletesen is, bár igazán nehéz leírni. Röviden talán annyi, hogy sikerült a fejemből lemennem a szívembe, és azóta jól érzem magam. Fanni”

2. levél:

“Nagyon bosszant, hogy anyukámra emlékszem csak az ásásból, a többi meg csak rémlik, mintha álmodtam volna, de az biztos hogy működik, mert a szüleim nem zargatnak, és nem is bosszantanak már pl. Én hiszek a thetában és érzem is a hatását az ásások kapcsán. És azt is remélem, közelebb hozott ahhoz, amit veled is beszéltünk. A hasonlat, amit mondtál, sokszor eszembe jutott. Megyek fölfelé, követ görgetek magam előtt, és azt valaki szétzúzza… azt hiszem, erről beszéltél. Már nincs ott a kő! 🙂 Fanni”

 

4.

Eszter visszajelzése egy vasárnapi ásásunkról – idézem:

„Szia Mariann! Képzeld nagy hírem van. Röviden elmondom, mert érdekes. És köze volt a kezelésünkhöz. Röviden csak annyi, hogy mikor mentem hozzád ásni tanakodtam hogy melyik témát válasszam, párkapcsolat vagy anyagi helyzet, mire mondtad hogy majd kiderül, és nem a párkapcsolat lett… mert az annyira beúszott az életemben, hogy tulajdonképpen már aznaptól ott lakom a pasimnál képzeld!! 🙂 és minden nagyon komolyan szuper. Óriásit alkottunk!!!! 😀 Hihetlen volt, még az ásás után napokig dolgozott bennem az energia 🙂 Úgy volt, hogy mikor mentem hozzád vasárnap, az előtte való péntek szombatot együtt buliztuk át. És igazából akkor pénteken jöttünk össze, de az volt az első alkalom, és nem voltam benne biztos aznap még (vasárnap) hogy ebből komolyan lesz valami… nagyon reméltem.. Csak még nagyon új volt az egész ,és nem ismertem Gábort, úgyhogy nem tudhattam, milyen érzései vannak, mit szeretne pontosan … Egyszer találkoztunk ezelőtt a buli előtt, és hihetetlenül az én emberem 🙂 Szóval vicces hogy nem a párkapcsolatot kellett oldani 🙂 csak még nem tudtam miért. Egyébként én őt megálmodtam már régebb óta, csak blokk volt bennem, és ezért nem jött előbb. Szóval a veszteségtől való félelmemet nagyon jól kioldottuk! Meg a családi dolgokat, anyu, szégyenérzet, büntetés, meg ilyenek, kétely, a félelmet is oldottuk és tökre lenyugodtam azóta! És képzeld hogy még az a patkány is meglett a pendrive-val, amit elvesztettem. szóval köszönöm!!!!:)”

 

További sikerélményekért kattints a facebookon a Théta az Otthonodban oldalra! Szeretettel várlak!

Kolozsi Mariann

Elérhetőségeim:
kolozsimariann[kukac]gmail.com
https://www.facebook.com/ThetaAzOtthonodban?fref=ts

 

Te feliratkoztál már a Benső Iránytű hírlevelére? Értesülj az egészségmegőrzés titkairól, legfrissebb híreiről első kézből!

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook

“Théta Healing: gyógyulás a tudatalattival” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kedves Mariann.
  Érdeklődöm, van könyv, vagy személyes konzultáció szükséges a gyógyuláshoz?
  Tanulással mint a Reiki elsajátítható?
  Válaszod köszönöm.
  Katalin.

 2. Kedves Katalin! A gyógyuláshoz személyes konzultáció szükséges. Könyv természetesen van, Vianna Stibal írta, el tudod olvasni, de itt a módszerrel nem ír, csupán sikertörténetekről és példákról van szó benne. A módszert meg lehet tanulni több napos tanfolyamokon. Ha írsz a kolozsimariann@gmail.com email címre, tudok adni további információt. Köszönöm, hogy írtál! További szép napot, Mariann

 3. Kedves Mariann.

  Kicsit fura számomra, hogy hetek óta nem válaszolnak se email-ekre, se üzenőfalon keresztül küldött üzenetekre sem. Egyáltalán olvassa valaki ? Egyáltalán működik ez a rendszer ?

  Elvíra

 4. Kedves Elvíra, Mariann-nal a megadott elérhetőségein tudod felvenni a kapcsolatot, ő csak vendégszerző volt itt nálunk. Üdvözlettel: Pintérné Rita

 5. Kedves Mariann !
  Sajnos en nem tudok szemelyes konzultaciora elmenni, mert az USA-ban elek.
  De viszont nagyon szeretnek valamit tenni a gyogyulasom erdekeben, a latasom nagyon megromlott, a hallasom is az egyik fulemen, pedig fiatal vagyok.
  Mit tanacsolsz, mit tudnek tenni ?
  Koszonettel
  Fanni

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom