Legyél pénzmágnes!

Egy dolog kétségtelen tény: pénzügyi nevelésben sajnos nem részesülünk az iskolában, és a legtöbben úgy éljük az életünket, hogy a pénz szó hallatán önkéntelenül szorongani kezdünk…

A pénzhez már gyerekkorunktól kezdve rengeteg tudatalatti program kötődik, amelyek generációkra visszamenőleg őrzik felmenőink pénzhez való viszonyát.

A rossz érzések azonban feloldhatók, a programok átírhatók az Érzelmi Felszabadítás Technika kitartó alkalmazásával!

Ezért készítettem el Neked a következő Pénzmágnes-kopogtatást 🙂 Kopogtass rendszeresen, akár naponta többször is (a pontok helyét megtalálod itt és itt)!

 

Pénzmágnes-kopogtatás

Szemöldök: Pénzmágnes vagyok

Szem mellett: Vonzom magamhoz a pénzt

Szem alatt: A pénz: energia

Orr alatt: A pénz: szeretet

Száj alatt: A pénz szeretetenergia

Kulcscsont:  ami átáramlik rajtam

Kar alatt: Engedem, hogy átáramoljon rajtam ez az energia

Mell alatt: Szeretem a pénzt

Fejtető: És a pénz is szeret engem

Hüvelykujj: A pénz jól érzi magát nálam

Mutatóujj: Pénzemet bölcsen használom fel

Középső ujj: Magam és mások javára

Kisujj: A pénzzel hatalmas jót teszek magamnak és másoknak

Kézél: Pénzmágnes vagyok

Kézhát: Vonzom magamhoz a pénzt, minden egyes pillanatban

Fejtető: Bármit is csinálok, egyre több pénz áramlik hozzám. Minden egyes pillanatban, a pénz áramlik hozzám. Szeretem a pénzt és a pénz is szeret engem.

 

Több kört is kopogtathatsz, amennyi jólesik. A végén vegyél egy nagy levegőt!

Sikeres és gyümölcsöző kopogtatást kívánok! 🙂

 

Szeretnél értesülni az új bejegyzésekről? Iratkozz fel most a hírlevélre az ajándékaidért!

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook

“Legyél pénzmágnes!” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Ennél nagyobb ostobaságot rég olvastam.Mindenféle hülyeséget találnak ki annak érdekében,hogy ,,tanfolyamot” indíthassanak a kitalálójuk,s így munka nélkül,jó megélhetést biztosítanak maguknak!Mert a hülyeségnek is van követője.Sajnos,sokszor beteg,kilátástalan sorsú emberek esnek a pénzfogók csapdájába!

 2. Kedves Katalin!
  Én ezzel a bejegyzéssel, illetve kopogtatásmintával semmiféle tanfolyamot nem kívánok eladni. Még azt sem mondanám, hogy ráadásul munkát sem fektettem bele a bejegyzés elkészítésébe… Ugyanakkor azt vallom, hogy mindenki a maga valóságát teremti meg (“a maga szerencséjének a kovácsa”) még akkor is, ha hagyja, hogy mások kihasználják. Az EFT kopogtatás mindenki számára teljesen ingyen van (hiszen az internetről is megtanulható), mindenki eldöntheti, hogy kipróbálja-e, használja-e, akar-e ennek segítségével változtatni az életén pozitív irányban. Azoknak kívántam segítséget nyújtani ezzel a kopogtatásmintával, akik szívesen használják az EFT-t különféle problémáik megoldására.
  További szép napot kívánok,
  üdvözlettel:
  Rita

 3. Kedves Annus Rita !
  Ha visszaolvassa hozzászólásomat,akkor látni fogja,hogy nem azt írtam,hogy Ön a kitalálója az ,,EFT kopogtatás”-nak .Azt sem írtam,hogy Ön tanfolyamot akar eladni.Mindvégig a kitalálóról írtam a véleményemet,nem Önről. Ön jelen esetben csupán terjesztő,így hát nem is tudom,miért gondolta ,hogy önnek szól a hozzászólásom.

 4. Kedves Katalin!
  Megfogalmazásából nem volt egyértelmű számomra, mire is érti pontosan az “ostobaság”-ot.
  Maga az EFT technika kétségkívül működik, ezt világszerte több millió sikeres eset is tanúsítja, az én saját tapasztalatom is az, hogy más gyógymódoknál hatékonyabb és egyszerűbben használható. Azért is igyekszem népszerűsíteni ezt a technikát, mert bárki, akár gyerekek is kezelhetik segítségével kisebb-nagyobb egészségi és érzelmi problémáikat, kockázatok és mellékhatások nélkül.
  Egyébként a módszer kidolgozója, Gary Craig egy évvel ezelőtti nyugdíjba vonulásáig – legjobb tudomásom szerint – napi tizenórákat dolgozott, még hétvégeken is, így őrá sem áll az a kijelentés, hogy munka nélkül kívánt volna jó megélhetést biztosítani magának. Nem tudom, Ön milyen információkkal rendelkezik Gary Craigről, amelyek alapján ismeretlenül is negatív véleményt formál róla.
  Amint azt említettem is, a technika bárki számára ingyenesen elérhető az internetről letölthető magyar nyelvű kézikönyv révén, így még tanfolyamot sem kell feltétlenül végezni ahhoz, hogy kipróbálhassa, és maga tapasztalja meg, hogy működik-e.
  Minden jót kívánok,
  üdvözlettel:
  Annus Rita

 5. Szia!
  Én nagyon Örülök, hogy Vagy mert Összefoglalva nem igen találkoztam még ilyen írással. Ismertem, de még tudatosabban nem igazán foglalkoztam vele.
  Kérdésem az lenne, hogy ezen kívül kell-e tenni valamit azért hogy még jobban áramoljon hozzám, hozzánk a Pénz. /Azért írtam többesszámba mert több embernek elküldtem,és Ők is örültek neki./ Pl: Arra gondoltam, hogy minden héten vegyünk lottót vagy ez teljesen független tőle.
  Köszönöm válaszodat: Böbe

 6. Kedves Böbe!
  Lottózzunk-e vagy sem? Az a tapasztalatom, hogy ha elkezdjük a kopogtatást csinálni (rendszeresen, lehetőleg naponta többször is), egyszerűen jönni fognak az ötletek és a lehetőségek. Lehet, hogy önkéntelenül is azt fogod érezni, hogy mielőbb fel kell adnod egy lottószelvényt. Lehet, hogy eszedbe jut felkeresni egy régi ismerősödet, aki aztán egy nagyszerű lehetőségről fog beszámolni Neked. Előfordulhat, hogy kapsz egy levelet, amelyben egy jól fizető munkalehetőségről írnak. Lehet, hogy egyszerűen csak pénz áll a házhoz… Figyelj oda a megérzéseidre, mert azokat a tudatalattid küldi, ő pedig mindig tudja, mibe érdemes fognod, hogy elérd a célod (jelen esetben a pénz beáramlását).
  Ha több nap után sem tapasztalnál kedvező változásokat, akkor meg kell vizsgálnod, vannak-e korlátozó hiedelmeid (pl. a pénz piszkos, bűnös dolog, a gazdagok fukarak, nem érdemlem meg stb.), ha ilyesmire bukkansz, azt ki kell kopogtatnod az okok feltárásával (mióta hiszel ebben, mi történt akkor Veled, mit érzel a történtekkel kapcsolatban stb.).
  Sikeres kopogtatást és anyagi bőséget kívánok!
  Szeretettel:
  Rita

 7. Szia!
  Elnézést,hogy megint írok. Szeretném megkérdezni, hogy a korlátozó hiedelmekre is tudnál ilyen kopogtató szöveget mondani.A helyeket azokat már tudom, csak a szövegbe nem igazán vagyok biztos.
  Kellemes napot kívánók: Böbe

 8. Kedves Annus Rita!
  Azt írja levelében,hogy az ,,EFT technika”működik,ezt világszerte több millió sikeres eset tanúsítja,más gyógymódoknál hatékonyabb.Ön látta ezt a több milliót?
  Ha ez igaz volna,miért írják az ismeret terjesztő videóra (az interneten megtalálható),hogy,idézem:,,…NEM GARANTÁLT,HOGY MINDENKINEK MINDEN PROBLÉMÁJÁT MEGOLDJA.AZ EFT TANFOLYAMAIN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT.AZ EFT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI KEZELÉST,HANEM KIEGÉSZÍTI AZT.AZ ORVOS ÁLTAL ELŐÍRT KEZELÉST ÉS GYÓGYSZEREKET AZ EFT KEZELÉS SORÁN SEM SZABAD FELFÜGGESZTENI”. Ez a videó végén lévő felirat arra utal,hogy az ,,EFT technika”tanfolyam buzdítója és vezetője,nem vállal semmiféle felelősséget ha a várt gyógyulás mégsem következik be,tehát,már előre mossa kezeit.
  Aztán meg,ha a gyógyszerszedést az EFT kezelés során nem lehet felfüggeszteni,honnan lehet akkor megállapítani,hogy a beteg nem a gyógyszertől gyógyult meg,hanem az EFT technikától?
  Azt is írja kedves Rita,hogy akár gyerekek is kezelhetik magukat.
  Sőt,videókon hirdetik,hogy pl.dolgozat írás előtt is használhatja a gyerek ezt a technikát.
  Képzeljük el,amint dolgozat írás előtt egy gyerek ahelyett, hogy hozzálátna a dolgozatíráshoz,a padban elkezdené kopogtatni a koponyáját,homlokát,arccsontját,hónalját,mellkasát.Az osztályban kitörne a röhögés,sokáig a csúfolódás tárgya lenne szegény gyerek.Nem írhatná meg a dolgozatát,mert rendzavarás miatt a tanár kiküldené,intőt kapna,nevelési tanácsadóba irányítanák,és mindebből a szülő sem maradna ki természetesen.A gyermeket a történtek súlyosan megviselné.
  Láthatjuk,hogy egészséges gyermeknél is milyen károkat okozhat az ,,EFT technika”! Azt meg egyenesen undorítónak tartom,amikor beteg gyerekeket akarnak felhasználni kétes technikákhoz, ,,a kockázatok és mellékhatások nélkül”,ahogyan Ön írja.
  Gary Craig valóban azt írja magáról,hogy napi tizenórákat dolgozott,de ki látta közülünk azt?Ön látta? Nos,ha dolgozott is naponta tizenórákat,bőséges haszonra tett szert az EFT könyvek,stb.-ből befolyt összegek,és a CD áruháza révén.(Ez is megtalálható az interneten.)
  Azt kérdezi tőlem Ön Rita,hogy miért formálok én ismeretlenül negatív véleményt Gary Craigről?Ha vissza olvassa hozzászólásomat kiderül,hogy ilyet soha nem tettem,én az ,,EFT technikáról”alkottam véleményt,s most is azt teszem,ha már Ön volt olyan kedves és elindította ezt a dialógust velem.
  Önnek igaza van abban,hogy az ,,EFT technika”ingyenesen elérhető,letölthető bárki számára,de a kérdés az,hogy érdemes-e?
  Megemlítem még,hogy számtalan fizetős ,,EFT technikát”hirdetnek világszerte(nálunk is),trénereket is ,,képeznek” meglehetősen borsos áron.
  Íme egy példa a sok közül:
  EFT 1.online tanfolyam 4 modulból áll,38000 Ft.-ért.Amely tartalmaz:
  -EFT 3 órás egyéni oktatás/foglalkozás(3 alkalom):12000 Ft.
  -1 foglalkozás folytatásként:5000 Ft.
  -Caaching 1 alkalom(1,5 óra):6000 Ft.
  -Coaching csomag,3alkalom(egyenként 1,5 óra):15000 Ft.
  Hozzáteszem még,hogy az ,,EFT technikának”Számtalan válfaja létezik(pl.a pénzmágnes,stb.),mert kitalálóik tizenórákat ,,dolgoznak”naponta,hogy újabbnál újabbakat hozzanak létre,mert többféle,több anyagi bevételt jelent.
  Ez hasonlóan működik a piramis játékhoz,azonban itt más a forma,más az eszköz.A piramis játék is évtizedeken át működik,hol ebben,hol abban az országban üti fel a fejét.
  Az EFT technika,a TV-n keresztül való jóslások,a Tihanyiféle, TV-n keresztül való távműtétek,stb.,azért tud jelen lenni,mert a törvényhézag lehetővé teszi.
  Végezetül mindenki elgondolkozhat azon,hogy mit fogad el és mit nem,azonban követők mindig voltak és mindig is lesznek.
  Üdvözlettel:Nemes Nagy Katalin

 9. Kedves Katalin!
  Hogy miért KELL kiírni a videóra az idézett szöveget, annak oka a törvényi szabályozás. Gyógyítani ugyanis csak orvos gyógyíthat, ezért senki sem írhatja le, hogy ő képes meggyógyítani bármilyen betegséget, hacsak nem orvosról van szó. Egy EFT-terapeuta – vagy egy természetgyógyász, kineziológus stb. – sosem buzdítja arra a hozzá fordulót, hogy dobja el a felírt gyógyszereket, és csak őbenne bízzon, ez súlyos felelőtlenség volna. Ugyanakkor a beteg (saját felelőssége tudatában, hiszen ki más lenne felelős az ő egészségért) eldöntheti, hogy kíván-e igénybe venni más, akár kiegészítő gyógymódokat (is). Hogy végül mitől gyógyul meg – a gyógyszertől vagy a kopogtatástól – véleményem szerint végül is mindegy, a lényeg a gyógyulás… Szintén törvény van arra Magyarországon, hogy egészségügyi tevékenységre garanciát vállalni tilos, és ha belegondol, az orvos sem garantálja soha hogy meg tudja gyógyítani a beteget. Ilyen garanciát senki sem vállalhat fel!
  Nem, nem láttam a több millió világszerte meggyógyult beteget. Láttam viszont személyesen több tucatnyit, akik az EFT alkalmazásának köszönhetően lettek sokkal jobban, vagy gyógyultak meg teljesen az adott problémából. Voltak köztük olyanok is, akik már számtalan “hagyományos” orvosi kezelésen jártak hiába, és szedtek akár éveken át gyógyszert eredmény nélkül. A “titok” itt valójában az, hogy nem a tünet ellen kell dolgozni (ezt teszi a gyógyszer), hanem a beteg szervezetét, saját öngyógyító folyamatait kell erősíteni, és így saját magát gyógyítja meg (nem a terapeuta gyógyít, ő csak segíti a folyamatot).
  Igen, gyerekek is bátran alkalmazhatják az EFT technikát. Természetesen nem gondolom, hogy bent az osztályteremben kellene kopogtatnia, de szerintem ez senkinek sem jutna eszébe. Dolgozatírást, vizsgát megelőzően akár napokkal érdemes elkezdeni a stresszoldást, de akár a vizsga előtti percekben, a mosdóban is lehet kopogtatni, ha nem szeretné, hogy bárki lássa. Mindenképpen biztonságosabbnak tartom ezt a stresszoldó technikát, mint ha pl. nyugtatót, antidepresszánst szedne, ebben gondolom, egyetértünk.
  Igen, mindenképpen azt állítom, hogy az EFT technikát érdemes kipróbálni. Ha költségesnek találja a tanfolyamokat, tájékozódjon az interneten elérhető anyagokból, rengeteg ilyesmi van magyar nyelven is. Ezek nyilván azért érhetőek el ingyenesen, hogy bárki – anyagi lehetőségeitől függetlenül – használhassa őket.
  Aki kicsit is nyitott szemmel jár a mai világban, az láthatja, hogy ezerféle módszer létezik, rengeteg gyógymódot és tanfolyamot hirdetnek (pl. agykontroll, reiki, kineziológia, hogy csak a legismertebbeket említsem), és bizony némelyiknek igen borsos az ára. Mindezeknek (az EFT-hez hasonlóan) semmi köze nincsen a piramisjátékokhoz.
  Ha Gary Craig “bőséges haszonra tett szert” (amint Ön írja) a tanfolyamai révén, én egyáltalán nem sajnálom tőle. Véleményem szerint nagy jót tett a világnak azzal, hogy kidolgozta és népszerűsítette az EFT technikát.
  Tisztelettel és üdvözlettel:
  Pintérné Annus Rita

 10. Kedves Böbe,
  a korlátozó hiedelmek oldására nehéz egységes szöveget kitalálni, hiszen azok mindenkinél mások, és kialakulásuk is az egyén élettörténetéből adódik. Azt javaslom, hogy gyűjtsd össze a hiedelmeid, és a legerősebben kezdj először dolgozni. Pl. kapcsolódik-e hozzá testi érzet (feszültség, kellemetlen érzés a test valamely pontján stb.), és azon máris lehet kopogtatni. Aztán érdemes végiggondolni, miből fakadhat a hiedelem (pl. ha gyerekkorodban nehéz anyagi helyzetben éltetek, akkor kialakulhatott egy olyan hited, hogy nem érdemelsz több pénzt, hiszen ebbe nőttél bele), erre is kell kopogtatni. Szalkai Titinek (www.lelkirendrakas.hu) van egy kitűnő pénzstresszoldó online tréningje, amelyen lépésről lépésre segít feloldani a pénzhez kötődő blokkokat. Ha részletesebb segítségre van szükséged írj nekem e-mailt!

 11. Kedves Pintérné Annus Rita!
  Köszönöm válaszát,az érkezett,amire gondoltam.(Látja,ez kopogtatás nélkül is működik nálam).
  No de most már tényleg no comment!
  Tisztelettel és üdvözlettel:
  Nemes Nagy Katalin

  Utóirat:órákkal ezelőtt már leiratkoztam erről a ,,bőségoldalról”,azonban mindhiába,a levele most is megérkezett,pedig még csak nem is kopogtattam.
  De azért köszönöm.

 12. Kedves Katalin!
  Leiratkozását nyugtáztam. Ami levelet azóta kapott, az a weboldal automatikus értesítése volt arról, hogy hozzászólására válasz érkezett, mely értesítés a hírlevél-feliratkozástól független.
  Minden jót kívánok, üdvözlettel:
  P. Annus Rita

 13. Üdvözlet mindenkinek!
  Azt hiszem, hogy aki gyógyulni és javulni akar, azt tegyen meg mindent magáért, próbáljon ki olyan ártalmatlan és természetes dolgokat is, mint az ÉFT, ami a több ezer éves kínai gyógyászaton és méréseken is alapul.
  Aki pedig szeret morogni, az tegye nyugodtan, és szedje tovább a mesterséges kemikáliákat. Csak aztán ne mutogasson másokra, mert ő választotta…
  szerencsére mindenkinek van választása…

 14. Szeretnék megszabadulni ettől az őrültek lapjától,azonban a kitalálója olyan agresszív,hogy továbbra is küldözgeti a hülyeségeit!!!!!!!

 15. Mindenki abban hisz, amiben akar. Az EFT segít, hogy ezek a pozitív gondolatok bekerüljenek az elménk mélyebb részébe, a tudatalattiba, majd egy idő után meggyőződésként működve megteremtődnek ezek a gondolatok. Fogalmazhatunk úgy is, hogy erősíti a hitünket ezekben a gondolatokban. Jézus Krisztus a hitnek óriási szerepet tulajdonított, ami hegyeket képes elmozdítani, amennyiben tényleg el tudja hinni az ember. Véleményem szerint az EFT ebben is tud segíteni. Egy saját példát tudok mondani a hitre : folyamatosan kialakult az az elképzelésem, hogy képes vagyok hatni az esőre, és ma már ott tartok, hogy 10 perc alatt képes vagyok elállítani az esőt, miután el kezd esni. Ez sokan viccnek fogják tekinteni, pedig igaz. Beszéltem már erről mással is, aki szintén nem visz magával esernyőt esős napokon, ő konkrétan agykontrolos, és neki is működik. Sajnos a pénzel kapcsolatban még nem tudtam kialakítani pozitív meggyőződést, vagy másnéven hitet, de dolgozom rajta. Viszont a negatív érzések elengedése (pl. a Faster EFT-vel), vagy kikopogtatása az fontos bármilyen pozitív eredmény elvárása előtt. További jó kopogtatást, és szívesen olvasnék majd eredményekről, gondolom más olvasókhoz hasonlóan.

 16. kedves Katalin…mi pedig toled szeretnenk meg szabadulni….Sajnos nagyon Alacsony rezgesszinten vagy hogy ijet irsz ide kommentben. Legy szives legyel tekintettel arra hogy nem jo hejen ( kopogtatsz)….ha neked nem tetszik es nem szereted nincsen kotelezve senki hogy csinalja,es ha nem haragszol ne irjal a komenthez…..szep napot kivanok mindenkinek…

 17. Kedves Katalin!
  Sajnálom hogy te is 1 *** vagy a többi közül!
  Üdv mindenkinek!
  (admin által szerkesztve)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom