Keresel valamit?
Kérdőív

Ha megbetegszel, Te hogyan gyógyulsz?

Eredmények

Loading ... Loading ...
Társtaláló tréning
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Vélemények
"Nem is hinnéd, mekkora fordulatot vett az életem, mióta Nálad jártam. Másképp gondolok sok mindent, (...) és rájöttem, min kell változtatni, hogy boldog lehessek. (...) az egészségem jó, a kezem szépen gyógyul, már alig látszanak a piros foltok. Nagyon hálás vagyok Neked." Erzsébet
Libri webáruház
Facebook oldalunk
Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, az Ön otthonába is!
A képekre kattintva a termékek közvetlenül megrendelhetők!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
EFT-terapeuták
Budapest:
- XI. ker.:

Gősi Judit: www.leleksimitos.hu www.izekesivek.hu

- XIII. ker.:
Sághy András:
(Skype-on is)
www.humanharmony.hu

- XVIII. ker.:
Dr. Paltán Ildikó
pszichiáter


Dunakeszi:
Szalkainé Tóth Tímea
(Skype-on is)
http://www.lelekapolas.hu

Szeged:
Hajdú Ildikó
http://www.eftszeged.hupont.hu

Szolnok:
Nagy Julianna
http://www.eft-harmonia.blogger.hu

Ingyenesen letölthető EFT-kézikönyv
(Csontos Ágnes honlapja):
http://www.emotionalfreedom.net

Az EFT-ről angol nyelven:
http://www.eftuniverse.com
IMPRESSZUM
Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője:
Pintérné Annus Rita
Elérhetőségek:
fő email cím: info[kukac]benso-iranytu.hu
telefonszám: +36/20/4553475
Szolgáltatásainkat, infótermékeinket a SZOLKER Bt.
(8000 Székesfehérvár, Lehel u. 23., telephely: Székesfehérvár, Juhász Gy. u. 2.) forgalmazza.
Adószám: 22 02 6978-1-07
Cégbejegyzés kelte és száma: 07-06-002177

Adatvédelmi nyilvántartási szám: folyamatban
Tárhely szolgáltató neve és elérési adatai: 3 in 1 Hosting Bt., megacp.hu (2310 Szigetszentmiklós Szivárvány u. 1.)

PostHeaderIcon 4 szó, ami megváltoztatja a világot

Sajnálom. Bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek.

Négy kifejezés, amelyek önmagunkban is nagyon erősek. Négy gondolat, amelyek megváltoztatnak valamit benned. Négy történés, amelyek a világodat is meggyógyítják.

A Hawaii-ról származó hoponoponó egy ősi gyógyító eljárás, amellyel a legelképesztőbb dolgok is lehetségesek.

Joe Vitale legújabb könyvében beszámol a hoponoponóval való találkozásáról és tapasztalatairól (emlékszel, ő A titok című film illetve könyv egyik szereplője). Elmeséli nekünk, hogyan bukkant egy hawaii gyógyítóra (dr. Ihaleakala Hew Len-re), aki egy egész kórházi osztálynyi elmebeteg bűnözőt gyógyított meg a hoponoponó eljárással – méghozzá úgy, hogy a betegekkel sohasem találkozott…

Hihetetlenül hangzik, mégis cáfolhatatlan tény. És mindannyian képesek vagyunk erre…

“A probléma az a hibás emlék, ami újra és újra lepereg a tudatalattiban […]. A hoponoponó problémamegoldó folyamat, aemlyben a megbánás, a megbocsátás és az átalakítás kap szerepet, és amelyet bárki alkalmazhat saját magára. Ebben az eljárásban arra kérjük az ISTENIT, hogy a hibák emlékeit a tudatalattiban alakítsa zéróvá, vagyis semmivé.

És veled is ugyanez a helyzet. A tudatalattidban lévő hibaemlékek újrajátsszák a problémáidat, legyen szó súlyproblémáról, a fiadról vagy bármi másról. A tudatos elmének, az intellektusnak pedig fogalma sincs az egészről! […]

A hoponoponó a benned lakozó ISTENIHEZ fordul, aki tudja, hogy a tudatalattidban lejártszott emlékeidet miként alakítsa zéróvá.” 

A problémák az emlékek visszajátszásai. Ezek az emlékek nem csak a saját életedből származhatnak, hanem a kollektív emlékezetből – így valamennyien érintettek vagyunk. Ha bármilyen problémát tapasztalsz a külvilágban vagy magadban, azért 100%-ig vállalnod kell a felelősséget. Nincs mese, nem mutogathatsz senki másra… A hoponoponó azt mondja, hogy csupán azáltal, hogy megtapasztalod vagy tudomást szerzel egy adott problémáról, te is a részesévé válsz, és felelős vagy érte. Ez igaz például a munkatársaiddal való problémás kapcsolatodra éppúgy, mint a gazdasági helyzetre vagy egy természeti katasztrófára. Aki hall róla vagy megtapasztalja, az felelős érte (és ez sajnos elég kellemetlen hír…).

Ekkor két dolgot tehetsz: az egyik, hogy hagyod, hogy úgy maradjon, és akkor továbbra is újra meg újra jelentkezni fog a saját életedben vagy máséban. Ez  a választás gyakorlatilag olyan, mint egy mókuskerék: nincs kiszállás belőle.

Sajnálom. Bocsáss meg. Köszönöm. Szeretlek.

Hawaii

A másik választási lehetőséged az, hogy tisztogatsz. Tisztogatod magadban a negatív emlékek lenyomatait e négy szó ismételgetésével. Ez megtisztítja a bensőddel való kapcsolatodat, és így már nem a félelmeid, szorongásaid, egyéb negatív érzéseid fognak vezetni az életben, hanem meghallod a tudatalattid hangját: az inspirációt
“Ahhoz, hogy megnyíljon az ISTENI áradása, előbb törölnöd kell az emlékeket. Mindaddig, amíg a tudatalattiban emlékek (blokkok/korlátozások) találhatók, addig azok megakadályozzák az ISTENIT, hogy megadja nekünk a mindennapi kenyerünket.”

A hawaii nyelvben a “Ha” azt jelenti: inspiráció, a “wai” szó jelentése víz, az “i” pedig azt jelenti: az ISTENI.

A Hawaii szó tehát azt jelenti: “az ISTENI lélegzete és vize”.

Bármit is csinálsz, folyamatosan mondogathatod magadban a mágikus szavakat – bár elegendő az is, ha csupán a Szeretlek szót mondogatod. Hiszen a világon minden és mindenki csak szeretetre vágyik.
Erről a gondolatról eszembe jutott egy régi megfigyelésem.  Biztosan láttál már olyan üzletet, amit végleg bezártak, ott állt elhagyatottan a többi között, és nagyon szánalomra méltóan nézett ki. Egyszerűen sütött róla, hogy el van hanyagolva, és nem azért, mert senki sem tisztította meg a kirakatait – valami különös okból még a vakolata is peregni kezdett, és megkopott a fénye. Vagy nézz körül, ha az aluljárón haladsz át: sötét, szomorú, sivár hely. Ahogyan Joe Vitale könyvében mondja dr. Hew Len egy étteremről, ahol előadást tartott: “Ez egy megfáradt terem. Az emberek ki-be mászkálnak, és sohasem szeretik meg. Elismerésre van szüksége.”  Az aluljárót sem szereti senki, mindenki csak szalad a dolga után, és a negatív energiák ott ragadnak. (A tértisztítás fontosságáról már írtam egy korábbi bejegyzésben.)

Bármiről legyen is szó, szeretned kell ahhoz, hogy elengedhesd.

Az EFT-ben (amelyről egyébként Vitale is említést tesz a könyvben) valami hasonló történik. A ráhangolódás során elismerjük a probléma létezését, és kijelentjük, hogy mégis szeretjük és elfogadjuk magunkat. Nem küzdünk a probléma ellen, hanem ráhangolódunk, és pontról pontra tisztítjuk ki magunkból, a meridiánokról, ahol tárolódott az emléke. Az ülések végén általában nagy felszabadultságot érzünk (nem csak az, akit kopogtatok, hanem én magam is), hiszen ilyenkor mindkettőnkben (és mindazon személyekben, akikkel kapcsolatban vagyunk, szintén) tisztul az adott probléma.

Az egyetlen szükséges gyógyszer...

 

Hogyan gyógyítsd meg magad és a világot?

Gondolj egy adott problémára, és mondogasd a mágikus szavakat az önmagadban lévő ISTENINEK. Ezáltal nem csak magadat szabadítod meg a problémától, de (a kollektív tudatalattin keresztül) mindenki mást is, és többé senkinek sem kell újra átélnie azt. A hoponoponó alkalmazása kitartást igényel: minden szabad percedben mondogatnod kell a szavakat. Cserébe viszont az életed csodákkal lesz tele

“[Dr. Hew Len] történeteket mesélt olyanokról, akik a tisztítás módszerével lehetetlennek tartott eredményeket produkáltak. Az egyik történet egy NASA-mérnöknőről szólt, aki azért kereste fel, mert gondok voltak az egyik, már kilőtt rakétával.

-Mivel ő jött hozzám, biztosítottam róla, hogy én is a probléma része vagyok – magyarázta dr. Hew Len. -Így aztán el is kezdtem a tisztítást. ‘Sajnálom’ -mondtam a rakétának. Később a mérnöknő visszatért, és elmondta, hogy repülés közben a rakéta valahogyan rendbejött. […]

Beszéltem a mérnöknővel, aki azt mondta, lehetetlen volt, hogy a rakéta korrigálja önmagát. Valami másnak kellett történnie, ami már a csoda kategóriájába tartozik. Számára a dr. Hew Lennel végzett tisztítás ezt jelentette.”

Az idézetek Joe Vitale – Dr. Ihaleakala Hew Len: Hoponoponó című könyvéből származnak (Agykontroll Kft, 2011). Ha további csodás történetekről szeretnél olvasni, ha bővebben is érdekel, hogyan működik a hoponoponó, javaslom, olvasd el! Ebben a könyvben találtam a következő csodálatos gondolatot is:

“Atyám, aki életet kölcsönzöl nekem, kölcsönözz nekem olyan szívet, amiben túlcsordul a hála!”

Hawaii, Kauai

Mialatt ezt a bejegyzést írtam, folyamatosan a Szeretlek szót mondogattam magamban. 🙂

 
Szeretnél értesülni az új bejegyzésekről? Iratkozz fel most a hírlevélre az ajándékaidért!

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+

2 hozzászólás ehhez: “4 szó, ami megváltoztatja a világot”

 • Lilien says:

  Én csak pár hete alkalmazom a módszert, mégis döbbenetesen működik!
  Itthon folyamatosan vszekedések voltak a szüleim és köztem a pénz miatt. Elkezdtem Hoponoponózni, pár napja mintha elvágták volna a dolgot…reggelente nem vitákkal, hanem nevetéssel kezdjük a napot a kávé mellett. Szüleim pénzhez is jutottak.
  Volt Párom, akivel tavaly szeptember végén szakítottunk, sokszor eszembe jut. Valahol még szeretem. De eszembe jut az is, amikor például megbántott, veszekedett velem. Ilyenkor is elmondom a mantrát.
  Nagyon jó hatással van rám és a körülöttem lévőkre a Hoponoponó, biztos, hogy nem hagyom abba. Köszönet érte annak, aki megsimertette az emberekkel.
  Köszönöm.
  Szeretlek.

HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

A nap idézete
Elif Safak

Share“Ne rágódj azon, hogy felborult a megszokott rend körülötted, feje tetejére állt az egész életed. Honnét tudod, hogy nem lesz-e jobb az élet fejjel lefelé?” Cikk megosztása: FacebookGoogle+

Cikk megosztása: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Ezoterikus kövek
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Webáruház
Tisztított csapvíz, klórmentes fürdővíz bárki számára elérhető áron, a Te otthonodba is!
A képekre kattintva bővebb információt találsz a termékekről!

CleanLife asztali víztisztító (GAC)

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)
Ezoterikus kövek
Ajánló
Kategória
HÍRLEVÉL
Hol kezdődik az egészség?
Ingyenes 36 részes online tanfolyam és ajándék e-könyvek


Iratkozz fel hírlevelünkre >>> most:

A feliratkozást e-mailben meg kell erősíteni! A második e-mailben lesznek az ajándékok elérhetőségei.

Írások dátumai
2011. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Webnavigátorok

A blogbejegyzésekben látható szép képek ezekről a weboldalakról származnak:
SXC fotók
Flickr fotók

Az oldal a Mozilla Firefox böngészővel működik optimálisan.
Statisztika
Ajánló

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom